Top 4 poze za najbrži orgazam: Pereca, zmaj, ispravljač i stub!

Ženama nekad treba više vremena da dožive vrhunac u spavaćoj sobi i to nije ništa čudno ni novo. Ipak, ponekad je potrebno vrlo malo da bi se stvari preokrenule...

Isprobajte ih što pre!, foto: Depositphotos/VitalikRadko
Isprobajte ih što pre!, foto: Depositphotos/VitalikRadko
.

Ima nešto u polaganom, dugom seksu, ali ponekad će vezu najviše začiniti onaj "na brzaka".

Isprobajte ove četiri poze za koje stručnjaci garantuju da omogućavaju brzi orgazam i otkrijte koja najbolje funkcioniše za vas...

Pereca
Dok žena leži na levom boku, muškarac treba da podvuče ispod sebe njenu levu nogu, da bi ona moglada ga opkorači desnom - tako da njom dodiruje njegov stomak. Tako će joj noge biti dovoljno raširene, a muškarac će imati pristup njenom klitorisu koji će se izuzetno nadražiti u ovoj pozi.

Stojeći zmaj
Ova poza je izuzetno pogodna za stimulisanje G-tačke. Neka ona bude na kolenima, kao za pseću pozu, na samoj ivici kreveta. Muškarac stojeći može da iskoristi svoja bedra da joj pritisne kolena i spoji ih, jer će na taj način učvrstiti nezinu vaginu oko svog penisa.

Ispravljač
U ovoj pozi ona treba da leži na stomaku, licem okrenutim prema krevetu. Mora da skupi kolena i malo više da podigne bokove u vazduh. Za veći užitak, žena ispod bokova može da stavi jastuk, kako bi penis lakše ulazio.

Poza stuba
Muškarac neka legne na leđa i jednu nogu savije u kolenu, a drugu ispruži. Žena treba da bude okrenuta leđima i to tako što će desnu nogu saviti u kolenu, a levu prebaciti preko njegove druge noge. Ova poza podseća na obrnutu kaubojku, samo što je izokrenuta. Žena može da se pridržava za njegovo koleno, a tako će oboje postići maksimalno zadovoljstvo.

Izvor: 24sata.hr