Devojke nek se pripreme, momci nek primene: Uz ove CAKE, ORGAZAM je zagarantovan!

Često se spominje da ženama treba više vremena da dožive orgazam i kako to nije pravedno, jer je muškarcima najčešće potrebno svega nekoliko minuta. S druge strane, nepravda je i činjenica da muškarci do novog treba da čekaju mnogo duže od žena...

Nema greške!, foto: Depositphotos/luckybusiness
Nema greške!, foto: Depositphotos/luckybusiness
.

Ipak, veoma veliki broj žena ostaje uskraćen za užitak zbog nedovoljno truda sa suprotne strane, pa evo nekoliko saveta za muškarce koje bi trebalo pomno da pročitaju.

Erogene zone - nemojte zaboraviti na njene druge erogene zone. Lagano udaranje po zadnjici, grickanje uha, ljubljenje vrata, sve su to sitnice koje će dame brže dovesti do vrhunca.

Klitoris - veliki broj žena ne uspeva da stigne do vrhunca samo uz penetraciju, stoga je važan deo stimulacija klitorisa koji je najosetljiviji deo ženskog tela. U tom malenom području nalazi se oko 8.000 nervnih završetaka, pa ga nemojte izostaviti za vreme odnosa. Jezik je savršen alat za dobru stimulaciju, no najvažnija je samo upornost - žena mora da oseti da nećete prestati dok ne doživi vrhunac.

Mozak - vrlo važna stvar je ženski um koji igra ogromnu ulogu kada je reč o orgazmu. Slanje zločestih poruka tokom dana o stvarima koje želite da joj radite kada se vidite ili "dirty talk" za vreme predigre i seksa, pomažu da se žena više opusti i preda što, naravno, vodi do bržeg orgazma.

Savršena poza - klitoris je ključan za ženski orgazam, stoga je važno izabrati položaj u kojem ćete moći da stimulišete i njega. Jedna od najboljih takvih poza je misionarska u kojoj vi ležite na njoj, ali i sa karlicom stimulišete klitoris trljanjem o nju, dok ona drži noge na vašim ramenima.

Muškarci, nadamo se da će vam ove smernice pomoći i da sada znate kako žene najbrže dolaze do vrhunca...

Izvor: metro-portal.hr