Male TAJNE za bolji seks i moćniji orgazam!

Ovi jednostavni saveti pomoći će vam da više uživate u seksu!

Ovi jednostavni saveti pomoći će vam da više uživate u seksu!, foto: Depositphotos
Ovi jednostavni saveti pomoći će vam da više uživate u seksu!, foto: Depositphotos
.

Imajući u vidu da ženski orgazam traje 15-30 sekundi, otkrićemo vam nekoliko tajni kako da vaš seksualni vrhunac bude duži, bolji i intenzivniji.

1. Disanje

Disanje je osnova - ne morate da pamtite komplikovane formule ili da se brinete da ćete pogrešiti. I sigurno nećete zaboraviti kako se to radi. Ukoliko želite da se vaši orgazmi produže, samo treba da pojačate uobičajeno disanje. Dišite malo brže, udasi neka vam budu malo dublji, a izdasi duži, te više koristite grudi i stomak. Intenzivirajte disanje i povećaćete seksualnu uzbuđenost, a orgazam će vam biti jači i bolji.

2. Oslobodite zvukove

Počnite polagano, tako da se za početak čuje vaše disanje. Igrajte se sa seksi zvucima, dok nastavljate da se uzbuđujete. Kad počnete da se osećate prijatnije, proširite paletu zvukova. Stenjite, uzdišite, pričajte i pojačaćete svoje i partnerovo seksualno zadovoljstvo. Dozvolite sebi malo zabave uz zvuke zadovoljstva.

Koristite zvuk i naravno disanje kad dostignete vrhunac i nemojte prestati. Dozvolite zvuku da se raširi dok valovi orgazmičkog zadovoljstva prolaze vašim telom i produžiće vam se i sam orgazam.

3. Pomerajte bokove

Pomeranje bokova je osnovni pokret kod parenja sisara. Koristite taj pokret i dodatno se uzbudite. Zamislite da vam je kičma zmija i oponašajte njeno kretanje. Čak i najmanje pokretanje pelvisa aktiviraće osnovne seksualne reflekse, stoga pomerajte zadnjicu kako biste se jače uzbudili i poboljšali orgazam. Nemojte samo da ležite - vibrirajte, tresite se, mrdajte se, njišite bokove. Dopustite životinji u vama da izađe i vaše seksualno iskustvo će biti divlje i neponovljivo.

4. Ojačajte ljubavne mišiće

Oko vašeg genitalnog područja nalazi se mnogo mišića. Svaki put kad stegnete te mišiće, stežete i trljate svoje seksi delove tela. U suštini, igrate se sami sa sobom bez dodirivanja, što je praktično jer su vam ruke tokom seksa ionako negde drugde.
Mišići pelvisa su poput tramboline za seksualnu energiju koja se širi vašim telom, pojačavajući seksualno uzbuđenje.

Ne postoji ispravan način igranja sa mišićima pelvisa, stoga eksperimentišite. Stežite, pritiskajte, zadržavajte i opuštajte ih i otkrijte šta vam najviše prija. Samo ih pokrenite i poboljšaćete seksualno iskustvo, lakše ćete se uzbuditi i produžićete orgazam.

5. Recite DA!

Prva četiri saveta odnose se na razvijanje veština koje prvenstveno koriste vaše telo kako bi se pojačala seksualnost. Ovaj savet odnosi se na vaš um, budući da vam je to zapravo najvažniji seksualni organ. Dozvolite sebi da osećate više, činite više, istražujete i idete korak dalje, kako bi vam seks bio bolji nego ikad. Oslobodite um i ostatak će ga pratiti.

Kad isprobavate nove stvari, pojaviće vam se osećaji teskobe, straha ili otpora zbog neprihvatljivosti. Odbacite te osećaje i uz ponavljanje, dozvolite sebi da osetite zadovoljstvo kakvo možete da doživite i postanite slobodno seksualno biće.

Dozvolite sebi da se oslobodite i rešite inhibicija i isprobajte nove stvari. Recite „Da“ zadovoljstvu, „Da“ divljem pristupu, „Da“ koraku dalje od onog što ste mislili da je granica. Ne dozvolite da vas ograničena uverenja koče. Recite „Da“ i dozvolite sebi da nastavite dalje – i doći ćete dalje.

6. Samostalno vežbanje

Učite ponavljanjem. Poput vožnje automobila ili sviranja nekog instrumenta, morate da vežbate kako biste postali dobri u novoj veštini, uključujući i seks. Kako biste iskusili super seksualnost, trebalo bi da vežbate sve dok se učenje ne usadi u vaš um i telo, a vaši odgovori postanu automatski. Uz vežbu, neuronski putevi koje stvara vaše telo postaju prohodniji. I kad opet iznova koristite dublje disanje, zvukove i pokrete, oni postaju prirodniji i jednostavniji. Kako vam se ove sposobnosti pretvaraju u naviku, postajete sve stručniji u postizanju orgazma.

Kao i kod sviranja, morate da savladate sviranje na sopstvenom instrumentu, pre nego budete spremni da zasvirate u duetu. Samostalna vežba daće vam osnovna znanja uz koja će seks s partnerom postati vrhunsko iskustvo. Igrajte se sami sa svojim instrumentima i postanite vešti u vlastitoj seksualnoj muzici. To ne znači da ne bi trebalo da se igrate i vežbate s partnerom, već da bi trebalo da poradite na sopstvenoj veštini i to sami. Zato, vežbajte puno!

7. Igrajte se i eksperimentišite

Ovi saveti se baziraju na stvarima koje mogu da se primene kod većine. Vi ste jedinstveni. Upamtite - ne postoji ispravan način za fenomenalan seks ili megaorgazam. Postoje mnogi putevi prema široj seksualnosti. Nemojte razmišljati o tome šta radite dobro, a šta pogrešno. Umesto toga, pamtite šta vas uzbuđuje.

Budući da je seks nešto što smo nasledili instinktivno, ali i naučili, iskoristite mogućnosti i razvijte postojeća znanja i dodajte im nova. Uz ove savete istražite svoje telo i naučite da ga koristite na najbolji način, piše žena.hr.

Trenutna nagrada će vam biti povećano zadovoljstvo. No bolji i jači orgazmi nisu jedina korist usavršavanja sopstvene seksualnosti. Orgazam će vam doneti više zadovoljstva i osmeh na lice. Uz lakše postizanje uzbuđenja i orgazam koji traje nekoliko minuta, raspoloženje će vam biti izvrsno. Svet će vam izgledati lepše. Stoga uzmite stvar u svoje ruke i zapamtite – vežbajte, vežbajte, vežbajte!