Feng šui saveti uneće erupciju zadovoljstva u vaš seksualni život: Crvena olovka, srebrna kutija, 49 dana

Bez obzira da li verujete u feng šui ili ne, ako ste u potrazi za načinima koji mogu poboljšati ili ojačati vaš seksualni život, ovo je prava tehnika za vas.

foto: Depositphotos/Syda_Productions
foto: Depositphotos/Syda_Productions
.

Pročitajte 10 jednostavnih saveta koji će vam pomoći da dobijete svoj seksi u feng šui stilu.

1. Tople boje

Crvena, meka plava, roze ili boja breskva - to su boje koje bi mogle da dominiraju u vašem prostoru. Birajte zabavne i dopadljive obrasce i otiske. U feng šui svetu, tople boje (crvena posebno) povezane su sa erotskom energijom u svima nama. Koristite ove boje za nove zavese ili čak nekoliko mirisnih sveća, što je odlično za početak.

2. Mekan, čist krevet

Ako želite da doživite neverovatna iskustva u krevetu, prema feng šui, vaš krevet mora biti čist, mek, udoban i dobro napravljen. Razmislite o vašem krevetu kao o praznom platnu i osmislite dizajn koji budi pozivne čulnosti u vama.

3. Sandalovina i jasmin

Meka svetlo će zagrejati sobu i dovoljno je da dodate nekoliko kapi eteričnih ulja poput sandalovine i jasmina koja imaju moć da deblokiraju "ČI" energiju i stimulišu telo. Eksperimentišite sa raznim kombinacijama eteričnih ulja i pronađite ona koja najbolje priajju vama i vašem partneru.

4. Crvena olovka, srebrna kutija, 49 dana

Ovaj feng šui ritual je savršen za one koji žele da prizovu seksualnog partnera u svoj život. Zapišite kvalitete koje tražite u vašem krevetu na papiru crvenom olovkom. Postavite taj papir u srebrnoj kutiji i ostavite ga tamo 49 dana. Ova jednostavna ceremonija će pomoći da otvorite svoje srce i doneće vam ljubav u vaš život. Plus, glatke, meke linije srebrne kutije na komodi su definitivno lep dekor u vašoj sobi.

5. Slonovi

U feng šui, slonovi predstavljaju uvod u želji vašeg srca. Investirajte u nekoliko simpatičnih statua ili figurica slonova, čak i zabavan uramljena print može pomoći.

6. Očistite prostor ispod kreveta

Ispod kreveta je jedno od najpopularnijih mesta za odlaganje stvari i čuvanje ih iz vidokruga i daleko od srca. Nažalost, držanje smeća ili stvari koje ne koristite ispod kreveta blokira energiju. Ako morate da čuvate stvari ispod kreveta, one treba da budu samo stavke kao što su višak posteljine ili meka zimska odeća.

7. Manji krevet

Ne kažemo da treba izbegavati francuskim ležaj ili bilo šta slično, ali možda se odreknete svog kraljevskog kreveta radi kralja Što ste bliže svom partnerm, jače su veze i bolje šanse za intimnosti koja će se vremenom povećavati.

8. Ventilatori na plafonu

Možda deluje nelogično, jer mnogi ljudi vole blagi protok vazduha iznad glave, ali u feng šuiu, ventilatori na plafonu agresivno seku energiju u prostoriji i stvaraju stresno okruženje. Ako morate da imate ventilator, stavite ga na jednu stranu prostorije.

9. Smanjite nered

Čist prostor jednako bistar um. Održati svoj um i srce čistim od suštinskog je značaja za povezivanje sa svojim partnerom u krevetu. Ako imate višak uokvirenih fotografija, zašto ne probate da ih preselite u neku drugu zajedničku prostoriju i držite spavaću sobu jednostavnim ljubavnim gnezdom?

10. Prostor sa obe strane kreveta

Ovo je još jedan način koji može stvoriti bolji feng šui i uticati na vaš bolji seksualni život. Budite sigurni da ste dobro pozicionirali svoj krevet u sobi sa dovoljno prostora sa obe strane za svakog partnera. Neophodno je da imate udoban pristup krevetu. Ovo omogućava energiji i prostor za partnerstvo, koje je od suštinskog značaja u feng šui.

Izvor: Ženskimagazin