Jesi li ti to ljuta, malo si se ugojila… 20 muških rečenica koje žene izbacuju iz takta!

Žene su se složile da ih ovakvi izrazi i izjave izluđuju!

foto: Depositphotos/photography33
foto: Depositphotos/photography33
.

Muško–ženski odnosi nisu jednostavni, a nema sumnje da ono što prija jednoj, ne odgovara uvek drugoj strani.

Kao što “volim te” izgovoreno u pravom trenutku može da nam popravi dan, tako sa druge strane, neke muške izjave kod njihovih lepših polovina mogu da izazovu pravu salvu besa.

Veliki broj žena se složio da su ovo neke od rečenica koje znaju i te kako da im pokvare raspoloženje a deo su fonda velikog broja muškaraca.

1. Da se nisi malo ugojila? (I da jeste, postoje lepši načini da se ovo kaže, ovako može da bude samo svađa u najavi.)

2. Jesi li ti to meni nešto ljuta? (Verovatno jeste, ali ćete se malo pomučiti dok otkrijete šta je u pitanju.)

3. Dobro, dobro, šta me smaraš! (Da li treba da objašnjavamo zašto bi joj ovako neka rečenica smetala?)

4. Lepa si i bez šminke, požuri. (Ovo jeste divan kompliment ali većina žena ipak preferira da nosi bar mao šminke. Ne bi trebalo da je požurujete na ovaj način.)

5. A šta da radim? Takav sam i gotovo! (Svi imamo mane koje nerviraju drugu stranu, ali, na manama se radi. Kao što vi očekujete od partnerke da promeni neke osobine, isto važi i za vas.)

6. Znaš dobro da nisam tako mislio. (Niko ne može da čita misli, a ako ne pazite šta govorite, pogotovo tokom svađe, bitno je da zapamtite da to pogrešne reči bole i te kako.)

7. Ona mi je samo drugarica! (Ako vam je neka osoba samo drugarica, možda treba tako i da se ponašate. Žene nisu uvek ljubomorne bez razloga.)

8. Znaš kako moja mama kuva ovo… (Onda idi kod mame na ručak)

9. Takva misliš da ideš napolje?! (Ne samo što ćete probuditi inat, što nikako nije dobra odluka već ovo zaista nije način da se nekome obraćate. )

10. Dobro ti izgleda ova drugarica… (Da li treba da kažemo zašto je ovo pogrešno?)

11. Je l ti on stvarno samo drug? (Mnoge žene bi se i te kako uvredile da ovo čuju. Ako vam je rekla da je samo drug, onda je to tako. Nekad zaista nema prostora nepoverenju.)

12. E, moja bivša je isto to radila. (Kao što muškarci ne bi voleli da čuju da je bivši momak njihove devojke bolji ljubavnik, isto tako i žene ne vole ovakva poređenja.)

13. Ti uvek praviš probleme i tamo gde ih nema! (Možda je vašoj partnerki čaša uvek dopola prazna, ali to ipak ne znači da baš nikad nije u pravu i da sve radite kako treba.)

14. Ej, ne mogu sada, mrzi me… (Ovakve izjave vašoj lepšoj polovini mogu samo da pošalju poruku da vam nije dovoljno stalo. )

15. To je bio samo seks! Ništa nije značilo. (Ako ste već zgrešili, bitno je da znate, da opravdavanje postupka najobičnijim nagonom kod većine žena neće proći kao dobro obrazloženje.)

16. Nemoj da me tražiš, ja ću se tebi javiti… (Kliše fraza. Verujemo da sa ovakvim tipom muškarca i ne želite da imate nikakvog posla nakon ovoga.)

17. Dopadaš se ti meni… ali kao drugarica. (Koliko žena se samo našlo u ovoj situaciji, pa, verovatno slomljenog srca. Još je gore ako se trudite oko nekoga, da vam lažnu nadu i onda “puj, pike, ne važi”.)

18. Znam da je večeras trebalo da izadjemo, ali je Liga šampiona, pa ono… (Šta reći na ovako nešto? Razumemo, fudbal i muškarci su uglavnom jedno, ali može to i drugačije.)

19. Šta toliko dugo pričaš sa drugaricama? (Nekad je odraz nepoverenja, nekad jednostavno ne mogu da shvate o čemu žene toliko razgovaraju.)

20. Ti si najlepša djevojka koju sam ikada upoznao! (Mnoge dame bi rekle da, ako već pokušavate nekoga da osvojite, smislite barem originalniji pristup. Komplimenti su uvek poželjni ali, ovakve rečenice su već dovoljno korišćene i to mahom u pogrešne svrhe.)

Izvor: Objektiv.rs; Ženasamja.me