PET sigurnih znakova da će brak trajati za ceo život i da vas ništa neće rastaviti!

Tajna se krije upravo u ovim "sitnicama"!

foto: Depositphotos/monkeybusiness
foto: Depositphotos/monkeybusiness
.

Svaka osoba teži uspešnom i dugovečnom braku, ali ne pođe svima to za rukom. Nesigurnost, sumnje i nesuglasice unose nemir u ljubavne veze, pa je bitno fokusirati se na dobre, pozitivne vibracije.

Ako primenjujte ovo, dugovečnost braka vam je zagarantovana, tvrde stručnjaci.

Bez obzira na sve, tu ste jedno za drugo

Manje nesuglasice i neslaganja česta su pojava u svakoj vezi, međutim, i kada se “sukobite”, bitno je da ste tu za svog partnera. Obratite pažnju na njena/njegova osećanja, spustite gard i pokažite da vam je, bez obzira na sve, i dalje stalo.

Negujete slična uverenja

Mnogi partneri rastaju se usled krucijalnih razlika u mišljenju. Stoga, ako vi i vaš partner negujete barem suštinski slična ili ista uverenja, uz prisustvo još nekoliko ključnih segmenata, dugovečnost vašeg braka ne bi trebalo da bude upitna.

Verni ste

Poverenje i lojalnost su među najbitnijim aspektima ljubavne veze. Čak i kada se raspada sve oko vas, ako verujete jedno drugom, velike su šanse da prevaziđete nesuglasice.

Poštujete i podržavate partnerove odluke

Poštovanje je “sveto” u svakoj vezi. Ako negujete uzajamno poštovanje, ne brzate sa zaključcima i saslušate ono što partner želi da predloži, na dobrom ste putu.

Kvalitetno provodite zajedničko vreme

Uprkos manjim nesuglasicama, ukoliko i dalje volite da provodite zajedničko vreme s partnerom i živite za te momente, hemija i privlačnost su i dalje prisutni. Pronađite način kako da ih i održite.

Izvor: Stil