Brzinski seks - u kuhinji, pod tušem, u dvorištu ili napolju? Gdegod da je, probudiće uspavane strasti!

Brzinski seks može da probudi uspavane strasti i da oživi veze koje su upale u kolotečinu...

Uradite to brzinski!, foto: Depositphotos/foremniakowski
Uradite to brzinski!, foto: Depositphotos/foremniakowski
.

Ako ste ikad pokušali da vodite ljubav u automobilu, znate da to nije baš lagan poduhvat. No, uprkos teškoćama s kojima možete da se susretnete, nema ničeg uzbudljivijeg od potpunog prepuštanja strastima u "škakljivim" situacijama gde postoji mogućnost da vas neko zatekne na delu. Uzbudljivost i napetost brzinskog seksa mogu da probude uspavane strasti i da ožive veze koje su upale u kolotečinu.

Brzinski seks može da spasi vaš seksualni život jer obnavlja sve one elemente koji mogu da padnu u zaborav nakon nekog vremena u vezi. Može da vas podseti koliko se jedno drugom sviđate na čisto fizičkoj bazi.

Za početak...

Pre nego što se bacite na biranje mesta i glavne poze u kojoj ćete ga zaskočiti, ima nekoliko stvari na koje morate obratiti pažnju. Jedna od njih je lubrikant. Dok muškarci po pravilu nemaju problema s brzinskim uzbuđivanjem, ženama je ponekad potrebno više vremena da se zagreju. Kad je reč o brzinskom seksu, često nema predigre. Zato je dobro imati lubrikant kod sebe koji možete da nanesete ili unapred ili na licu mesta.

Šta obući?

Duga suknja bez ičega ispod je savršen "outfit" za seks na brzaka. Izgleda prilično nevino, a u stvari je sve samo ne to. Za lak pristup vašim grudima obucite rastegljivi top bez rukava. Tako vaš dragi može pokretom jedne ruke da ga skline.

E kad ste obučeni i spremni za akciju, onda birate mesto.

Seks na točkovima

Auto je uvek dobra opcija, ali pripazite gde ćete se parkirati. Kad ste izabrali mesto, pomerite sedišta pozadi najdalje što možete, čime ćete dobiti na prostoru za manevrisanje. Zatim naslon spustite pod uglom od 45 stepeni, a on neka se prebaci na suvozačevo mesto kako vam volan ne bi smetao...

Zauzeto!

Restoran ili disko klub i toalet. Za vreme večere ili izlaska uputite mu značajan pogled i povucite prema toaletu. Jednom kad uđete unutra zabava može da počne. Spustite WC dasku, sednite, raskopčajte mu pantalone i priuštite mu oralni seks iz snova. Nakon toga zamenite mesta. Neka i on vas oralno zadovolji, a zatim sledi seks s vama na njemu.

Idete dole?

Lift. Iako postoji opcija da uđete u prizemlju i stisnete dugme za zadnji sprat, uvek se može dogoditi da taj isti lift neko zaustavi već na drugom spratu. Zato stisnite ono dugmence za zaustavljanje i požurite. Ljubav ćete morati da vodite stojećki, jer je to pozicija u kojoj najbrže možete da se "upristojit" pre nego što se vrata otvore ako neko zaustavi lift.

Naslonite se o zid lifta i zadignite suknju, dok on raskopčava panatlone. Neka vas pridržava za jedn nogu kako bi lakše ušao u vas. Ako lift ima rukohvat, neka vas podigne na njega, a vi noge obmotajte oko partnera. Dodatno uzbuđenje mogu da izazovu ogledala u liftu u kojima možete da se ogledate u vrhuncu ljubavnog zanosa.

Bilo kada, bilo gde

Mesta za seks na brzaka ima onoliko koliko vam mašta i avanturistički duh dozvoljavaju da smislite. Bilo da je to kod kuće - u kuhinji, pod tušem,u dvorištu ili napolju na otvorenom - mračnom haustoru ili parku, nemojte se ustručavati, nego se opustite i pokušajte da osvežite svoj seksualni život, piše Žena.hr.