Ljubav i seks

Poznati bloger dao neobičan savet za SPREČAVANJE PREVARE kod muškaraca! Javile se besne žene i poručile sledeće...

Australijski bloger Bred Kerns tvrdi da ima recept za srećan i dugovečan brak.

05.07.2020. - 19:00h
svađa
svađafoto: Depositphotos/photographee.eu

Sve što je potrebno da vas partner ne vara, jeste da mu ne branite da igra video igrice.

„Ne želim da vam dajev savete za ljubavne veze i slično, ali... Da li ste znali da igranje kompjuterskih igara smanjuje verovatnoću za preljubom za čak 1 000 odsto? Takođe, da li znate da te video igrice poboljšavaju mentalno zdravlje vašeg supruga? Da li ste upoznate sa tim da vaš suprug može da skine na Internetu novu Plejstejšn igru po istoj ceni kao što bi platio deset piva u kafiću i ne mora da izlazi iz kuće da bi se družio sa prijateljima”, napisao je Bred u svojoj objavi na Fejsbuku.

Otac troje dece, koji vodi blog zajedno sa svojom suprugom Sarom, takođe je pozvao sve muževe koji vole da igraju igrice da se pridruže njegovoj Fejsbuk grupi pod nazivom "Dan Clan", kako bi mogli zajedno da igraju petkom uveče, piše telegraf.rs.

Očekivano, njegov post je izazvao oprečne komentare među pratiocima poznatog blogerka, a većina žena je slavnog blogera osudilo zbog promovisanja video igara i pre svega zagovaranja ove neobične metode za očuvanje vernosti među partnerima.

“Dakle, ako sam dobro razumela ako ne igraš video igre bićeš neveran, depresivan i alkoholičar?”, napisala je jedna žena ispod objave.

“Ovo nije tačno. Moj suprug me je ostavio zbog druge žene, a nije bio gejmer”, dodala je korisnica Fejsbuka.

“Zar ne misliš da ukoliko moj suprug igra video igre i nije posvećen porodici zapravo smanjuje šansu za razvoj intimnosti ili seksualne aktivnosti za 1 000 odsto?”, upitala je još jedna izrevoltirana žena u komentaru.