Ljubav i seks

Šta vidite na ovoj slici? Odgovor otkriva kakvi ste u vezi, ali i šta osoba koja vam se dopada oseća prema vama!

Glavni preduslov za vezu jeste sigurnost da se svom partneru zaista dopadate. Ali ako se ne usuđujute da napravite prvi korak i saznate da li se dopadate suprotnom polu, možete da uradite test optičke iluziije i saznate šta oseća osoba koja vam se dopada.

04.07.2020. - 16:30h

A to će vam olakšati naredne korake koji su možda potrebni da biste je osvojili.

Ne može biti lakše. Sve što treba da uradite je da pogledate sliku ispod i da odgovorite koju prvu životinju vidite, piše telegraf.rs.

Mačka

Ako ste prvo uočili mačku kada ste pogledali ovu sliku, to mnogo govori o tome kako vas doživljava osoba koja vam se dopada - u njoj verovatno budite nesigurnost. Mačka ukazuje na to da vam je teško da procenite osećanja drugih ljudi zato što ste često previše fokusirani na svoje emocije. To se dešava mnogima! Možda vam je zaista teško da se nosite sa svojim mislima, ali dok ne obratite pažnju na druge nikada nećete moći da dešifrujete tuđa osećanja. Sledeći put kada budete bili u društvu osobe koja vam se sviđa, pokušajte da stavite svoja osećanja po strani i obratite veliku pažnju na njene postupke. Verovatno ćete na taj način lako dobiti odgovor.

Leptir

Ako ste prvo videli leptira kada ste pogledali ovu sliku, to otkriva da vi na poseban način gledate na svet i drugi vas doživljavaju kao intuitivnu osobu. Leptir ukazuje da vi imate moć da dublje sagledavate situacije koje vam se događaju i da izvučete iz toga zaključke. Samim tim, ako ste videli leptira i mislite da se dopadate muškarcu ili žena koji vam se sviđa, verovatno ste u pravu! Vaš 'čudan osećaj u stomaku' obično ukazuje šta je dobro za vas, a šta ne. Češće slušajte svoju intuiciju.