Ljubav i seks

Ne budite naivne! Ovo su najčešće LAŽI koje muškarci govore na prvom sastanku!

Poznato je da muškarci vole da ostave dobar utisak na prvom sastanku, pa da se ponekad i posluže lažima. Iako je možda većina iskrena i otvorena na prvom dejtu, postoje ljudi koji vole da ulepšaju neke stvari.

28.06.2020. - 17:00h
prvi sastanak
prvi sastanakfoto: Depositphotos/ArturVerkhovetskiy

Ovo je spisak najčešćih stvari oko koji frajeri lažu na prvom dejtu, prema istraživanju portala YourTango:

Novčano stanje

Htele to da priznate ili ne, žene često sude muškarce po stanju na računu i njihovoj mogućnosti da privređuju porodici. Upravo zato muškarci često imaju tendenciju lagati o svojoj zaradi ili se hvaliti automobilom, satom i sličnom imovinom kako bi impresionirali potencijalnu partnerku, piše index.hr.

Stambeno pitanje

Ako vam odmah na prvom dejtu prizna da živi sa cimerom ili sa roditeljima, verovatno vas neće preterano oduševiti. Verovatno će zbog toga reći da živi sam, a cimera prozvati prijateljem kojem čini uslugu da prespava nekoliko dana.

Viđanje sa drugim ženama

Ovo je zaista jedna od najučestalijih laži na prvom sastanku. Naravno da vam neće reći da je dan pre na vašem mestu bila druga devojka, ko se još želi predstaviti kao ženskaroš?

Fitness navike

Načuo je da su vam jaki trbušnjaci slaba tačka na frajerima pa bi mogao da slaže da je baš na njima počeo raditi, pet puta nedeljno, u teretani (u koju verovatno nije ni učlanjen).

Poslednji raskid

Ako je on varao ili je učinio nešto slično u svojoj prethodnoj vezi, to vrlo verovatno nećete saznati tako skoro, a pogotovo ne na prvom sastanku.

Stvarne namere sa vama

Možda zaista želi da ostvari duboku povezanost sa vama, a možda to govori samo kako bi vas odveo u svoj krevet. To je teško znati, posebno ako ga ne poznajete od ranije. Zato, ne budite naivne i pustite da se vremenom dobro upoznate kako biste utvrdile da li on sa vama ima iskrene namere, ili je nešto drugo, površnije, u pitanju.