Ljubav i seks

Šta muškarce čini boljim ljubavnicima?

Mnogo faktora utiče na to kakav je muškarac ljubavnik i hoće li seks biti dobar ili loš, ali istraživanja su pokazala da samo jedna vrlina ukazuje na to da bi muškarac mogao da bude dobar ljubavnik!

15.06.2020. - 18:30h
Šta muškarce čini boljim ljubavnicima?
Šta muškarce čini boljim ljubavnicima?foto: Depositphotos/luckybusiness

Stručnjaci su istraživanjem seksualne prošlosti žena pokušali da ustanove s kakvim su partnerima imale najbolji seksualni odnos i redovno dostizale vrhunac.

U istraživanju su učestvovale žene do 69 godina koje nisu u vezi ili braku jer su stručnjaci smatrali da bi žene u vezi osećale obavezu da bolju ocenu daju svom trenutnom partneru čak i ako je realno ne zaslužuje.

Ispitanice su u 70-minutnom testu odgovarale na razna pitanja o svom seksualnom životu, a na osnovu njihovih odgovora istraživači su ustanovili da su najbolji seksualni odnos imale s - humorističnim muškarcima.

Smisao za humor pokazao se kao sjajan pokazatelj seksualnih veština jer upućuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama pa tako i onim intimnim, što je važno za dobru komunikaciju između partnera, a na kraju i dobar seks.

Među drugim kvalitetima našla se i kreativnost. Muškarci koji su kreativni na drugim životnim područjima svoju kreativnost lakše iskazuju i pod čaršafima. Muškarci s ovim kvalitetima pokazali su veći interes za seksualno zadovoljstvo svojih partnerki od muškaraca koji ih ne poseduju, prenosi metro-portal.hr