Ljubav i seks

Ovo su PET najpouzdanijih znakova da ste sreli OSOBU SVOG ŽIVOTA

Kada luda zaljubljenopst prođe, sreća može da ostane, ukoliko ste pronašli partnera koji je baš za vas. Ali kako da znate da je to on?

06.06.2020. - 16:00h
foto: Depositphotos/AllaSerebrina

Stručnjaci su izlistali nekoliko jasnih pokazatelja po kojima biste mogli da procenite da li je osoba sa kojom ste u vezi ona sa kojom biste mogli da budete srećni do kraja života.

Ne pretvarate se pred njom

Ovo je veoma važno, jer ako ste pred partnerom ono što jeste, bez potrebe da se karakterno ili fizički ulepšavate, glumite da ste vredniji i ambicizniji, da volite stvari koje vas zapravo izluđuju, pretvarate se da ste humani i volite prirodu, onda je to - to.

Da li vrednujete iste ili različite stvari?

Na kratke staze možete da budete sa nekim ko ne drži do vrednosti do kojih je vama stalo i voli stvari koje su vama totalno nezanimljive, ali na duže, to je neizdrživo. Zato ako prepoznate da ste upoznali osobu koja vrednuje ljude i događaje kao i vi, uživa u onome što je i vama blisko, znači da imate razloga za sreću. Ne morate da se slažate u svemu, ali morate da gledate u istom smeru.

Privlači vas fizički isto koliko i psihički

Jasno je da bez fizičke privlačnosti ni psihičko dopadanje ne može dugo da preživi. Zato je iluzorno da se nadate da možete da budete srećni sa nekim ko vam se samo sviđa kao osoba, ali ne i u seksualnom smislu.

Jedva čekate da mu sve ispričate!

Šta god da vam se desi, dobro ili loše, sve što saznate ili otkrijete - imate potrebu da ispričate partneru? To je pokazatelj da imate prijatelja u osobi koju volite, što vašoj vezi daje čvrst temelj.

Radujete se njegovoj sreći iako to niste vi?

Ukoliko je zavist sa obe strane isključena zbog uspeha i radosti koje nemaju veze sa vama kao parom, onda ste pronašli partnera sa kojim zajedno možete kroz život, bez straha da u njemu nećete imati podršku za sve što želite.

Na kraju dobrog ili lošeg dana, želite da budete sa njom

Osoba sa kojom želite da završite dan, bez obzira na to da li ste bili uspešni, zadovoljni, tužni ili razočarani.

Izvor: Novosti