Ljubav i seks

Za više strasti gleda se u oči: Ovo su 3 najbolje poze za to!

Ako samo želite da doživite orgazam, onda stvari nisu tako komplikovane - većina ljudi to može da učini sama. No, postoji jedna stvar koja seks čini zaista boljim iskustvom, a to je kad kraj sebe imate osobu koja to može da doživi s vama.

12.05.2020. - 18:30h
foto: Depositphotos/nd3000

Iako postoje poze za koje znate da vam gode, kontakt očima je neizostavan kod onih koje poboljšavaju bliskost među partnerima i prijatno telesno iskustvo čine emocionalnijim.

Ako mislite da ste upali u rutinu, pokušajte da stavite naglasak na gledanje jedno drugog u lice za vreme seksa kako biste vašu intimnost doveli na nov nivo, piše Men's Health.

Evo tri sjajne poze za seks licem u lice:

1. Ležaljka
Neka partnerka sedne u fotelju tako da su joj bokovi na ivici sedišta. Partner treba da klekne ispred nje, tako da ga ona obgrli nogama. Prednost ove poze nije samo kontakt 'oči u oči', već i mogućnost duboke penetracije, kao i fizička bliskost celog tela.

2. Obrnuta misionarska
Zamenite polnu dinamiku, a samim tim i dinamiku moći. Partnerka neka bude gore u misionarskoj pozi, a muškarac neka leži na leđima i obgrli njene bokove svojim nogama. Iako se u ovoj pozi isti delovi tela trljaju zajedno, osećaj može da bude zaista različit.

3. Klackalica
Muškarac u ovoj pozi treba da klekne na pod tako da su mu stopala ispod zadnjice, a partnerka će ga 'zajahati' svojim bedrima i stopala odložiti na pod u ravni njegovih stopala kako bi imala dobar oslonac. Ovo je odlična poza za gledanje oči u oči, a ženama posebno godi zbog istovremene stimulacije klitorisa.

Izvor: 24sata.hr