Ljubav i seks

Bez vratolomija i mnogo buke: Ovo su 3 seksualna položaja idealna za lenje osobe!

Ovih dana sigurno ste bili gotovo stalno kod kuće pa ste imali vremena da s partnerom isprobate razne seksualne vratolomije. OK, to važi za one koji žive u paru – odnosno, bez da ih "ometaju" drugi članovi porodice (koji su sada takođe stalno u kući). Međutim, i onda postoji rešenje – a to su upravo ovi položaji "za lenje"!

01.05.2020. - 18:30h
Bez vratolomija i mnogo buke
Bez vratolomija i mnogo bukefoto: Depositphotos/nd3000

Nije potrebno puno kretanja, niti mnogo napora (nema onda ni velike buke) – dovoljno je da se samo lepo opustite i uživate u svakom trenutku…

Misionarski položaj

To je najjednostavniji i nekako najprirodniji položaj u krevetu. Misionarski položaj najomiljeniji je kod Britanaca, a čini se da je omiljen i širom sveta upravo zato jer ne zahteva puno napora ili akrobacija, a veoma je intiman te je učinak predivan. Oboje ležite, lagano se pomerate, možete da se ljubite, mazite…

Položaj kašike

Položaj kašike takođe spada među najomiljenije seksualne položaje, a naročito zbog toga što je seks u ovom položaju vrlo intiman i čulan. Nije potrebno mnogo kretanja da bi vam bilo zabavno. Partner leži iza vas priljubljen uz vaša leđa. Ruke su mu slobodne i može za vreme seksa dodatno da vam stimuliše grudi i klitoris.

Seks na boku

Ovaj položaj sličan je položaju kašike, ali sada ste partner i vi okrenuti jedno prema drugom, licem u lice. Legnete oboje na bok, obgrilte ga nogama i – gotovo! Možete za vreme seksa da se gledate u oči i osetite još veću bliskost. Veliki plus: ovo je vrlo udoban položaj!

Izvor: miss7