Nesavršenosti koje privlače: Ove 3 muške "mane" žene obožavaju!

Muški šarm je vrlo teško opisati rečima, ali puno puta tom skrivenom seksepilu doprinose sitnice koje muškarca čine posebnim i jednostavno neodoljivim. O čemu se tačno radi pitali smo žene i došli do zanimljivih odgovora.

Nesavršenosti koje privlače, foto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky
Nesavršenosti koje privlače, foto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky
.

Naočare
Iako smo u detinjstvu izbegavali dečake koji su imali taj štreberski izgled, danas su naočare jedan savršen modni detalj koji izaziva veliko zanimanje kod žena. Pomno odabrane naočare s dioptrijom daju utisak iskustva, zrelosti i inteligencije što su osobine kojima može da odoli retko koja žena.

Trodnevna brada
Mlada brada od svega tri dana pravi je mamac za pripadnice lepšeg pola. Nije reč o bradi kao takvoj već u pomalo buntovničkom i vrlo ležernom izgledu muškarca koji uz odgovarajuću odeću i pomalo frajerski stav jednostavno vrišti seksepilom.

Poneka seda
Anketa sprovedena na uzorku žena pokazala je da više od dve trećine žena doživljava prosedu kosu kao vrlo seksi. Ričard Gir je bio svojevremeni začetnik prosedog izgleda koji i dan danas mami uzdahe žena.

Iako danas sve više muškaraca poseže za bojom za kosu kako bi prikrili prve znakove starenja, žene će radije odabrati uredno pošišanog i prosedog muškarca nego veštački izgled koji ne može ni da se primeti.

Izvor: Zadovoljna