Neki i dalje veruju u njih, ali ovi ljubavni saveti su čista glupost!

Ako ste ih i čuli, vreme je da ih zaboravite!

Foto: gpointstudio / Shutterstock
Foto: gpointstudio / Shutterstock
.

Pronalazak srodne duše nije jednostavan zadatak. Naprotiv, ponekad je to izrazito frustrirajuć i depresivan zadatak zbog kojeg na trenutke izgubimo veru u ljubav. U takvim trenucima smo očajni za pronalaskom saveta koji će nas izvesti na pravi put. Takvi saveti su uglavnom beskorisni i ne bi trebalo da ih slušate, prenosi Cosmopolitan. Ovo su neki od njih:

Ne možete da pronađete pravu ljubav na društvenim mrežama

Neretko je mišljenje da se na dejting aplikacije prijavljuju samo čudaci i osobe koje ne mogu da pronađu ljubav uživo. Naravno, to nije tačno. Mnogo je srećnih veza nastalo upravo putem interneta, a čudaci mogu da se nađu svuda - i na internetu i uživo.

Na početku budite savršeni

Naravno da želite da ostavite najbolji prvi utisak, ali nema potrebe da se pretvarate da ste nešto što niste. Od početka budite opušteni i onakvi kakvi jeste jer ćete samo tako znati da li je osoba s kojom ste prava za vas ili ne.

Znaćete ko je prava osoba za vas onog trenutka kad je ugledate

Ne, znaćete ko vam je zgodan onog trenutka kad ga ugledate. Da je neko prava osoba za vas, shvatićete tek kad ga upoznate, a ne nekom čarobnom strujom koja će proći vašim telom kada se vaša srodna duša pojavi pred vama.

Suprotnosti se privlače

Istina, lepo je kada vas neko ispunjava i kada ima ono što vama nedostaje i obrnuto. Ipak, životni interesi moraju da vam se poklapaju jer bez toga vaša veza ne vodi ničemu.