Isprobajte: Uz ovih 7 saveta, jedna od omiljenih seks poza može da bude još bolja!

Postoji nešto o seksu u psećem položaju, nešto što je malo... manje od glamuroznog. Međutim, položaj na sve četiri je popularan iz sledećeg razloga: može se postići najdublja moguća penetracija u ovom položaju, a takođe se lakše dopre do G-tačke.

Da li ste ih već isprobali?, foto: Depositphotos/foremniakowski
Da li ste ih već isprobali?, foto: Depositphotos/foremniakowski
.

Srećom, postoji mnogo načina da pseći stil bude veoma, veoma seksi - čak i ako ste na neki način skeptični prema tom položaju na početku. Ali pre toga, počnimo s osnovama.

Kako uopšte izvesti pseći stil?

Klasična verzija podrazumeva postavljanje „na sve četiri“ – partner je iza vas i na kolenima te ulazi u vas s leđa. Ostale varijacije uključuju savijanje iznad kreveta dok partner ulazi s leđa, kao i nekoliko promena položaja nogu i ruku kako bi se stvari promenile. Ali, suština je da je to seks s partnerom iza vas. Sada kad znate osnove, isprobajte ove trikove kako bi "doggy style" bio prijatniji.

1. Uspravite se

Klasični stav psećeg položaja - klečeći na sve četiri - može da bude sjajan neko vreme, ali na kraju počnu da vas bole kolena. Mnoge žene žale se na bol u kolenima ili da ih bole leđa ili vrat, ali to se izbegne tako da stanete na noge. Ustanite i lagano se nagnite prema zidu ili na sto.

2. Napustite spavaću sobu

Najbolji deo kod psećeg položaja jeste da ne zahteva krevet. Isprobajte ga pod tušem, stojeći na stepeništu dok se držite za ogradu ili se nagnite preko kuhinjskog pulta.

3. Koristite jastuk

Preskočite tradicionalni pseći stil i isprobajte ovu varijaciju koja će povećati vaše šanse za orgazam samo od čistog seksa (što je retkost za većinu žena). Postavite se u klasični pseći položaj na sve četiri, a zatim stavite jastuk (ili nekoliko čvrstih jastuka) ispod stomaka kako biste povećali spoljašnji pritisak na stomak i karlicu, što pojačava doživljaj za vreme seksa. Osim toga, držeći kukove podignute, odmarate glavu i ruke na krevetu.

4. Uključite bradavice

Ako vam se sviđa stimulacija dojki, pseći stil je savršen položaj da ih uključite. Uhvatite partnerove ruke i stavite ih na grudi. Zatim, držeći ruke na njegovim, možete da mu pokažete kako tačno želite da vas dodiruje.

5. Pokušajte da bacite pogled iz blizine

Smestite se ispred ogledala kako biste i vi i partner mogli da posmatrate jedno drugo iz drugog ugla. I nemojte da se iznenadite ako vas inspiriše na šou. Zabacite kosu, još malo zakrenite leđa i uhvatite mu pogled…

6. Pomozite sami sebi rukom

Pomoću prstiju ili vibratora stimulišite klitoris za vreme seksa za vrhunac koji je dvostruko snažniji. Zapravo, ovo je jedan od najboljih načina da povećate svoje šanse za orgazam za vreme psećeg stila.

7. Izađite van granica

Ako ste za to, to je najlakši položaj za prelazak s vaginalnog seksa na analnu igru. Samo se pobrinite da partner promeni kondom kako biste izbegli infekciju. A ako vam je prvi put, budite sigurni da koristite dosta lubrikanta i idite sasvim polako.

Izvor: miss7