Evo kako ćeš odmah prepoznati da je partner s tobom samo zato što još nije naišao neko bolji

U vezama nikada ne možete biti sasvim sigurni, ali ipak postoje neki pokazatelji koji upućuju da vaš partner nije previše zainteresovan. Moguće je da pripada grupi ljudi koji nemaju problem s tim da prekraćuju vreme pre nego što ne naiđe neko bolji. Kako nikada ne bi bila žrtva takvog odnosa, donosimo upozoravajuće znakove takvog površnog odnosa.

foto: Depositphotos/AllaSerebrina
foto: Depositphotos/AllaSerebrina
.

Kako ne biste pristajali na nešto manje od onoga što zaslužujete, dobro naučite znakove koji upućuju na to da je vaš partner možda s vama samo zato što prekraćuje vreme do dolaska one prave, piše Miss7.

1. Ne razgovarate o konkretnim koracima za budućnost

Ako su vaši zajednički planovi za budućnost uvek vrlo površni i ili uopštee ne postoje, vreme je da se zapitate kojim smerom ide vaš odnos. Nezainteresovanost partnera za zajedničke poduhvate u budućnosti može upućivati na indiferentnost prema samom odnosu.

2. Pojavljuju se instinktivne sumnje

Iako nam instinkti šalju signale koji su uglavnom suprotni od onoga u šta želimo da verujemo, stručnjaci upozoravaju, da je vrlo važno uzimati ih u obzir. Emocije nas mogu zaslepeti i tako pogurati u pogrešnom smeru, dok su instinkti verni pokazatelji na stvari na koje bi trebalo da obratimo pažnju za svoje dobro.

3. Ne trudi se da vas uvede u svoj život

Ako ne pokazuje previše interesovanja da vas uvede u svoj život verojatno nije previše zainteresovan za vas. Trenutak kada bi trebalo da se zabrinete je njegovo odbijanje da vas upozna s prijateljima i porodicom.

4. Ne postojite na njegovim društvenim mrežama

Prijetelji na društvenim mrežama znaju sve o njegovim najdražim filmovima, sportskim klubovima ili muzici, ali zapravo nemaju pojma o osobi koja mu je ukrala srce. Ako se ni jedna vaša fotografija ne nalazi u njegovim postovima, možda je to znak da njegovo srce i nije sasvim ukradeno.

5. Odmah daju do znanja da ozbiljna veza nije za njih

Ponekad ne morate čitati između redova kako biste shvatili koliko značite svom dečku ili simpatiji. Ozbiljan partner koji se može prepustiti osećanjima nikada vam na početku veze neće reći da se ne vidi sa vama u dubokoj starosti.

6. Među vama nema dubokih razgovora

Razgovori koji uvek ostaju na površnim nivoima i nemaju nekog bitnog uticaja na razvijanje vašeg odnosa, prilično su jasni pokazatelji da se partner suzdržava, možda za otvaranje nekoj drugoj osobi.

7. Uz tebe su samo kada im to odgovara

Ako tvoj odabranik smišlja opravdanja da ne bude uz tebe kada ti je to važno, radi se o muškarcu koji ne poštuje tvoje osećaje. Ako preuzima ulogu tvog oslonca samo kada to njemu odgovara, verovatno prema tebi ne gaji ljubav koju je spreman da da nekom drugom.