Da li treba da pričate o bivšem na prvom sastanku? Mišljenje stručnjaka će vas iznenaditi

Prvi sastanci su donekle neprijatni u 99 procenata slučajeva.

Ilustracija, foto: Depositephotos/stockasso
Ilustracija, foto: Depositephotos/stockasso
.

Bilo da je u pitanju sastanak na slepo koji su vam organizovali prijatelji, upoznavanje preko aplikacije ili neko sa kim ste razmenili broj u nekom trenutku, činjenica je da ste sasvim sigurno nervozni kada odete na prvi sastanak, ali ste istovremeno uzbuđeni i puni nade, zar ne?

I dok postoje brojni stručnjaci koji nam nude svakakve vrste saveta – od pitanja koja morate postaviti pa sve do znakova koji vam govore da bežite glavom bez obzira, neki profesionalci sada savetuju da pričate o nečemu što u mnogim ljudima izaziva osećaj neprijatnosti.

Da li je dobra ideja pričati o bivšem na prvom sastanku? Pa, kako se ispostavilo jeste. Kako tvrde brojni stručnjaci, ako osoba sa kojom ste na sastanku počne da vam priča o svojim prethodnim vezama, ne morate tražiti izlaz u slučaju opasnosti.

Ukoliko su veze o kojima se radi bile značajne, savršeno je jasno zašto bi neko želeo da ih podeli sa vama, a iskustva o kojima ćete čuti će vam pomoći da bolje upoznate tu osobu.

Ukoliko osoba sa kojom ste na sastanku krene da ljubomoriše na prvi pomen bivšeg dečka, znajte da tu možda i neće biti sve u redu. Tačnije, to jeste znak za uzbunu.

Da li ćete isprobati ovu taktiku?

Izvor: Marie Claire