Šta želi da vam poruči ako u poruci pošalje jedan od ovih 9 EMOTIKONA - PATLIDŽAN je "najopasniji"!

Dugi telefonski razgovori ustupili su mesto tekstualnim porukama koje su postale ogroman deo naše komunikacije. Prilikom dopisivanja neretko koristimo različite emotikone kako bismo dočarali svoja stanja i razmišljanja. Mada nam se čine da su bezopasne i da ih doživljavamo kao nedužne dopune teksta oni mogu nositi i prikriveno značenje…

foto: Depositphotos/ikopylove
foto: Depositphotos/ikopylove
.

Šta to zapravo znači kad vam (budući) partner pošalješ određeni “smajli” možete otkriti u nastavku.

Nasmejano lice

Kada vam pošalje nasmejani smajlić najverovatnije pokušava da bude sladak i da vam pokaže da ste mu zanimljivi. Ako vas je pitao za izlazak, a vi ste mu odgovorili smajlićem s nasmejanim licem, velika je šansa da ste to učinili kako biste izbegli konkretan odgovor na pitanje. Pripazite, tako biste mogli da pošaljete pogrešne signale.

Lice koje namiguje

Kada nabaci svoju zavodničku igru sklon je da koristi smajlija koji namiguje – u ovom slučaju sve je jasno! Možete biti sigurni da ste mu zanimljivi i da vas želi.

Kokice

Uz kokice se jasno veže asocijacija filma, bilo da to znači ugodan boravak kod kuće ili odlazak u bioskop. Pomoću ovog emotikona suptilno vam daje do znanja da s vama želi da provodi vreme i da mu nedostaje vaše društvo.

Palac gore

Ako simpatija na vaše poruke odgovara isključivo sa palcem podignutim prema gore odaje utisak nezainteresovanosti. Mada je sagalasan s tvrdnjom koju ste mu poslali, deluje kao da se ne trudi previše i da mu nije stalo. Naravno, uvek postoji šansa da ga je poslao u žurbi, ali ako se ponavlja znajte da nešto nije u redu.

Lice koje se plazi

Ako vam momak pošalje ovaj emoji daje vam do znanja da je lud, otkačen i spremam na sve. Zabava u najavi je zagarantovana!

Srce

Velike su šanse da ako vam simpatija pošalje crveno srce to znači da je na putu da se jako zaljubi u vas. Ako vi niste spremni na taj korak, pokušajte sa srcima druge boje kao odgovor na neku njegovu slatku rečenicu. Tako ćete izbeći moguće nesporazume.

Patlidžan

Kad dobijete emotikon patlidžana odmah ćete znati šta je po sredi. Pripremite se za noć divljeg, strasnog seksa.

Kakica

Ako vam momak pošalje emotikon u obliku kakice trebalo bi da se zabrinete, bez obzira na to što se on može vaditi da je reč o šali. Posebno ako se u tom trenutku raspravlja o vašem izgledu ili nečemu u vezi s vašim ponašanjem.

Suze od smeha

Kada želi da vam stavi do znanja da ste duhoviti i da ga uspešno nasmijavate, onda je ovaj smajlić pravi odgovor.

Izvor: Nezavisne