Istina ili mit: Snažne i nezavisne žene od svog muškarca žele ovih 6 osobina

Snažne i samozadovoljne žene uvek na prvo mesto stavljaju svoje vrednosti i kvalitete, pa u skladu sa svojim vrlinama, očekuju određene kvalitete i od svog partnera. Kada konačno puste muškarca u svoj život, one očekuju od njega određene karakteristike, kako bi znale da su konačno pronašle partnera, koji može u potpunosti da im parira u svemu.

Šta žene žele?, foto: Depositphotos/monkeybusiness
Šta žene žele?, foto: Depositphotos/monkeybusiness
.

Idealan muškarac za njih mora da poseduje sledeće kvalitete:

1. Pristojnost

Ona je dama i pored sebe želi džentlmena, koji će svaki susret ulepšati dobrim manirima. Nežnost, učtivost i pristojnost su sve ono što već od samog početka ona očekuje od svog muškarca.

2. Poštovanje

One uvek zahtevaju puno poštovanje svog partnera, jer, pored toga što su svesne da ga zaslužuju, znaju da je poštovanje osnov svakog zdravog međuljudskog odnosa.

3. Samostalnost

Snažne žene veoma drže do sebe, svog vremena i ličnih potreba, a isto očekuju i od svog partnera. One žele snažnog i samostalnog muškarca, koji će im u svemu parirati i neće se izgubiti u senci svoje žene, već će ceniti sopstvene potrebe i zahtevati vreme samo za sebe.

4. Iskrenost

Žena koja zna šta hoće od života, zna i koliko je važna istina i kako je bitno do nje držati. Ona od svog partnera zahteva otvoren i iskren odnos i poslednje što pored sebe želi je muškarac koji nema hrabrosti da izgovori, niti da se nosi sa istinom.

5. Dobar smisao za humor

Nezavisne žene odlično znaju šta znače stres i tenzija i zato žele pored sebe čoveka koji zna kako da ih nasmeje u tren oka i pored koga će uspeti da zaborave na sve brige.

6. Sklonost prema kompromisu

Ona je svesna da smo svi na ovaj ili onaj način različiti, ali da bi veza opstala, neophodno je da oba partnera pokažu razumevanje i sklonost ka kompromisu,+ kako bi se našli na pola puta i uživali u svojoj ljubavi.

Izvor: Lepota&Zdravlje