Ljubav i seks

Bežite što dalje od njih: Ovih 10 tipova muškaraca neće vas usrećiti

Ako želite srećnu i zdravu vezu, nemojte ni da pokušavate da je ostvarite sa ovakvim tipovima.

30.11.2019. - 17:00h
Ako želite srećnu i zdravu vezu, nemojte ni da pokušavate da je ostvarite sa ovakvim tipovima
Ako želite srećnu i zdravu vezu, nemojte ni da pokušavate da je ostvarite sa ovakvim tipovimafoto: Depositphotos/VitalikRadko

"Lepljivac"

Njega je lako uočiti, mada mnoge devojke daju šansu takvim tipovima, u nadi da će malo "popustiti" kad se bolje upoznaju. On će vas stalno "ganjati" porukama, pitaće se gde ste i zašto još ne odgovarate, a neće mu biti svejedno ako negde izađete sa prijateljicama. Njegov osnovni problem je što nema poverenja u vas i brine da će vaše interesovanje za njega prestati.

Skrivač

Reč je o muškarcu koji vam uvek pokazuje koliko vas voli kada ste sami, ali se u društvu ponaša kao da ste samo drugari. Drugim rečima, kao da ga je pomalo sramota da pokaže da ste mu devojka.

Gospodin Negativni

Negativne ljude generalno treba izbegavati, a još manje treba birati takve partnere. Ako uđete u vezu sa večitim pesimistom, verovatno ćete dati sve od sebe da ga promenite, ali mnogo je lakše da nađete nekoga ko se zapravo smeje.

Igrač

On je potpuno suprotno "lepljivcu", a obično u rezervi ima još nekoliko devojaka. Trudi se da bude kul, može da bude veoma zabavan i šarmantan, ali problem se javlja kad pomislite da možete da ga promenite. I možda će se potruditi da se osećate posebno, ali imajte na umu da se sve njegove devojke isto osećaju.

Gospodin Izgovor

Hteo je da se vidite, ali nešto mu je iskrslo? I tako poslednjih sedam puta? Bežite koliko vas noge nose!

Neodlučni tip

Jednog minuta vas voli, a u sledećem je nestao i nema ga danima? Ne može da odluči da li želi da bude sa vama, zato mu učinite uslugu, odlučite umesto njega – okrenite se i idite svojim putem.

Tip koji se plaši vezivanja

To je obično super tip, lepo se ponaša prema vama i trudi se da se osećate voljeno, i vi zaista osećate kao da biste mogli sa njim da imate dugu i srećnu vezu. I sve je super dok ne počnete da pričate o budućnosti, tada se povlači i menja temu.

Agresivan tip

Ako ste već bili svedok njegovom neverovatno besu u nekom trenutku, nemojte da čekate da opet budete svedok tome. Idite na vreme.

Varalica

Deluje uvrnuto uopšte naglašavati da ne treba da se zabavljate sa tipovima koji varaju, ali neke devojke vole takvim muškarcima da daju drugu priliku. Ne treba generalizovati jer se svima desi da naprave grešku, ali osoba koja je ranije varala će to verovatno da uradi opet.

Lenjivac

Ako pored sebe imate lenjog muškarca koji nema nikakve ambicije, verovatno se neće promeniti skoro – posebno ako je već prešao tridesetu... Ukoliko nema nikakvih planova, želja, snova, ciljeva, ne dozvolite da i vas povuče u svoju učmalu svakodnevicu.

Izvor: Mondo