Ljubav i seks

Zbog OVE muške navike žene su spremne da prekinu vezu, pa čak i brak

Ljudi u dugogodišnjim vezama i brakovima znaju da svaka ljubavna priča ima svoje uspone i padove. Da, u vezi će se naći bezbroj nežnih trenutaka i razdoblja prepunih ljubavi, ali i napete situacije ispunjene razmiricama i neslaganjem.

12.11.2019. - 15:00h
Zreli za raskid
Zreli za raskidfoto: Depositphotos/Wavebreakmedia

Fleksibilnost i spremnost na kompromis izuzetno je važna za uspešnost svake veze, a pogotovo kada stignu teška vremena. Uz pomoć otvorene obostrane komunikacije izgladiće se svi eventualni problemi u vezi.

Raskid ljubavne veze nije jednostavan, a posebno kada su partneri u njoj proveli mnogo godina, bilo da se radilo o braku ili ne. To je period u kojem nam se čini da nam je život stao, što posebno dolazi do izražaja kada nismo mi prekinuli odnos.

Opstanak veze nije moguć ako jedna strana ima konstantnu potrebu da bude u pravu. Iako se ova loša navika često okarakterisana kao "muška", postoje i mnoge žene koje "pate od te boljke.

Ako partner oseća da stalno treba da bude u pravu, neće biti spreman da sasluša drugu stranu, neće hteti da korigue neka svoja ponašanja i mišljenja, a veza će se pre ili kasnije završiti raskidom.

Stručnjaci se slažu da su u ljubavi uspešni parovi koji su obuzdali svoj ego, prerasli svoja nezrela shvatanja života te oni koji su spremni da sa partnerom planiraju srećnu budućnost.

Izvor: Zadovoljna.hr