Ovih 5 signala pokazuju da je muškarac zaljubljen do ušiju!

Ponekad nije lako da utvrdimo koliko se nekome dopadamo, naročito ako smo tek na početku veze. Možda nije trenutak za ozbiljan, "veliki" razgovor o osećanjima, pa se zato oslanjamo na signale kojima nam neko pokazuje zaljubljenost.

Ilustracija, foto: Jacob Lund/Shutterstock
Ilustracija, foto: Jacob Lund/Shutterstock
.

Evo pet neočekivanih signala zaljubljenosti kod muškaraca!

Ne žuri

Često se misli da je "srljanje" u ljubav prvi znak zaljubljenosti, jer partneri ne mogu da dočekaju ni da se vide, ni da se poljube, ni sve što posle toga ide... Ali muškarac koji se zaista zaljubio će nekad biti stidljiv, usporen, jer je njegov strah od toga da nešto ne pokvari veći od želje da sve ide brzo.

Smotan je

Ukoliko je vaš novi partner pred svim ostalim ljudima potpuno "kul", smiren, šarmantan, a kada ste samo vas dvoje tu, odjednom je smotan, spetljan i blentav, to je znak da mu se mnogo više dopadate nego što biste pomislili!

Ponaša se uvek isto

Još jedan znak zaljubljenosti koji potiče iz nesigurnosti je ponavljanje određenih obrazaca ponašanja. Psiholozi objašnjavaju da osobe na početku veze imaju tendenciju da određene rečenice ili radnje ponavljaju, jer ih smatraju već utvrđenim "receptom" koji radi, i na taj način maskiraju nelagodnost od izlaska iz zone komfora.

Postaje "ogledalo"

Obratite pažnju na njegove pokrete - ako sedite jedno prekoputa drugog, vi ste oslonili glavu na desnu ruku, on je kao vaša slika u ogledalu? Vi ste prekrstili noge, prekrstio ih je i on? Nesvesno imitiranje pokreta druge osobe je siguran znak da nam se dopada.

Ne obećava kule i gradove

Ljudi koji žele samo nešto "na brzaka" ili neobaveznu romansu mnogo su skloniji tome da obećavaju kule i gradove, prave grandiozne planove, samo da bi ostvarili svoj cilj. Ali zaista zaljubljeni muškarac to ne radi. On će se fokusirati na jednostavne, male stvari, i paziti da uvek ispuni dogovor ili obećanje, jer zna da na taj način gradi poverenje koje će biti osnov veze.

Izvor: Mondo