Ljubav i seks

Prijatelj ili ljubavnik, nije bitno: Šta se sve promeni kada pronađete srodnu dušu?

Srodna duša je osoba s kojom osećate duboku konekciju, prirodnu srodnost, a to ne mora da bude partner. To može da bude i prijatelj.

16.10.2019. - 18:30h
Ljubav
Ljubavfoto: Depositphotos/Syda_Productions

Takve veze temelje se na ljubavi, kompatibilnosti, poverenju i duhovnosti. Kada upoznamo srodnu dušu, počnemo da se ponašamo potpuno drugačije. Menjaju se način razmišljanja, ponašanja, tretiranja drugih ljudi... a ovo su još neke od važnih promena!

Počinjemo da gledamo na svet drugim očima

Sve oko sebe počnemo da posmatramo sa vedrije strane. Osećamo se srećnije i optimističnije, a zbog toga smo i bolji prema drugim ljudima. Pravedniji smo i prijateljski nastrojeni prema ljudima u našem životu, a sa svima oko nas želimo da podelimo našu pozitivnu energiju.

Srećni smo i kada smo sami

Vrtoglavi osećaj sreće neće vas napustiti čak i kada niste pored naše srodne duše. Sa lica ne silazi osmeh kada god primite poruku ili poziv od njih.

Bolje rešavate probleme

U takvim trenucima nam samopouzdanje ne manjka. Ono nam daje snagu da rešimo probleme, pa energiju možemo da usmerimo na stvari koje je potrebno da popravimo.

Srodna duša je tu da nam pomogne da donesemo pravu odluku. Tada imamo i finansijskog savetnika, cimera i roditelja naše dece da nam pomogne oko svakodnevnih obaveza.

Radimo stvari koje nikada pre nismo radili

Interesovanje za hobije i želje srodne duše je veliko. Tada smo puni ljubavi i podrške i želimo da provodimo što više vremena zajedno. Počinjemo da radimo neke stvari koje nikada pre nismo i da se interesujemo za njihove hobije.

Imamo bolji odnos s voljenom osobom

Srodna duša inspiriše da budete bolji, čak i najbolji što možemo. Nakon što osetite konekciju i provedete dosta vremena zajedno.

Menjate svoje planove

Ukoliko volite srodnu dušu kupovaćete njene omiljene grickalice i pića, a volećete i da kuvate za njih - čak i da zavolite stvari koje pre niste voleli.

Izvor: CdM