Ljubav i seks

NE, NISU SVI POLJUPCI: Šta znači kad vas muškarac ljubi u vrat, čelo, ruku ili pored oka?

Dela govore više od reči, a to važi i za poljubac – evo kakvo se "značenje" skriva iz načina na koji vas ljubi"!

23.08.2021. - 18:30h
U čelo
U čelofoto: Depositphotos/SHUNEVICH

Poljubac u usne

Brz poljubac u usne, onako ovlaš, je način na koji muškarac koji voli svoju partnerku poručuje "zdravo" ili "vidimo se kasnije". Ukoliko vas tako ljubi i kod kuće, kad niko ne gleda, to znači da vas veoma ceni i da ste zaista postali sastavni deo njegovog svakodnevnog života.

Ako vas ovako ljubi i u javnosti, znači da verovatno želi nešto ozbiljnije sa vama.

Poljubac u čelo

Poljubac u čelo poručuje da želi da se brine o vama, da vas zaštiti. Poljupcem u čelo muškarac vam poručuje da mu je stalo do vas, da voli da deli prostor sa vama, da mu mnogo značite. Sviđate mu se vi, a ne samo vaše telo. Muškarac koji vas ljubi u čelo time vam poručuje da je uvek tu za vas, da će vas štititi, da voli vas, a ne samo vaše telo.

Poljubac u ruku

Ovaj poljubac je način na koji vaš muškarac flertuje. Osim toga, ukoliko vas muškarac ljubi u ruku, time pokazuje da ima samopouzdanja, ali i da voli da privlači pažnju – jer, neobično je poljubiti nekoga u ruku ako niste član kraljevske porodice.

Poljubac u ruku može da znači i da mu je više stalo do "predstave" i imidža nego do vas, zato obratite pažnju na njegovo ponašanje.

Poljubac u unutrašnju stranu zgloba

Ovakav poljubac vrlo je strastven i znači da bi vas verovatno odmah odvukao u krevet, ali ga sprečava to što možda niste sami.

Poljubac u vrat

Ovim poljupcem muškarac vam pokazuje da ima jaka osećanja prema vama, ali je to i sjajan način da vam kaže da vas želi, bez ijedne izgovorene reči, piše Mondo.

poljubac, par, sex, seks, ljubav
foto: Flamingo Images/Shutterstock

Francuski poljubac

Ako vas ovako ljubi, znači da ste ga potpuno očarale. Francuski poljubac se najčešće povezuje sa tinejdžerskim uzrastom i duuuugim ljubljenjem, ali je zapravo i sjajan način da vam partner stavi do znanja da ste mu privlačni.

Poljubac u obraz

Sasvim je OK ako vas partner ponekad poljubi u obraz, ali ako vas stalno tako ljubi, verovatno više nije preterano zaljubljen u vas. Ako je reč o muškarcu kojeg volite, a on vas stalno ljubi u obraz, to je maltene isto kao da se rukujete.

On vam na ovaj način pokazuje da mu je stalo do vas, ali ne na onaj romantičan način i ne privlačite ga kao žena.

Poljubac pored oka

Možda vam takav poljubac deluje čudno i neobično, ali otkiva da vas zaista ceni i da mu je stalo. Ovim gestom muškarac pokazuje čistu ljubav.

Poljubac u stomak

Ako vas partner poljubi u stomak, to znači da mu je potpuno prijatno sa vama i da oseća da ste i vi potpuno prirodni i opušteni u njegovom prisustvu. S obzirom na to da ne vole svi izgled svog stomaka, to što vas partner ljubi upravo u stomak je način da vam zahvali što dozvoljavate sebi da budete ranjivi pred njim.