Ljubav i seks

Oživite svoju ljubavnu vezu u tri jednostavna koraka

Osećaj udaljenosti od partnera ne mora nužno da znači da vaša veza propada. Takve situacije često su uslovljene različitim okolnostima, poput previše obaveza, privatnih problema i slično.

07.09.2019. - 18:00h
Stvari možete da popravite za dan!
Stvari možete da popravite za dan!foto: Depositphotos/AllaSerebrina

Ipak, to ne znači da bi trebalo da digenete ruke od svega. Malo je potrebno da se ljubav ponovno rasplamsa, a ovi jednostavni potezi pomoći će vam da to učinite u samo jednom danu.

Doručak u krevetu

Iznenadite svog partnera njegovim omiljenim doručkom i donesite mu ga u krevet. Osim što ćete mu uštedeti vreme koje bi iskoristio na pripremu, razveselićete ga i podstaći da i sam počne slično da razmišlja.

Spontani zagrljaj i poljubac

Iako vam verovatno užurban način života ne dozvoljava da razmenjujete nežnosti sve dok ne legnete u krevet, priđite mu s leđa dok, recimo, pere zube i čvrsto ga zagrlite. Verujte, strasti će se odmah rasplamsati, a možda ožive i oni leptirići u stomaku s početka veze.

Iznenadite ga filmskom večeri

Pronađite njegov omiljeni film i dočekajte ga s improvizovanim kućnim bioskopom kada dođe s posla. Kupite zajedničke omiljene grickalice, zapalite nekoliko sveća i uživajte u činjenici da ste svojoj najdražoj osobi popravili dan i pokazali mu koliko vam zaista znači.

Izvor: Index.hr