Šest koraka do seksi masaže

Obnovite strast sa vašim partnerom. Probajte jednostavnu, ali jako senzualnu masažu. Naučite dobro da masirate!

.

Korak 1: Napravite mesta

Mekan krevet je možda savršen za vođenje ljubavi, ali najbolji prostor za vođenje ljubavi je čvrsta, ravna i stabilna površina, kako ne biste pomerali vašeg partnera dok ga masirate. Za maksimalalnu udobnost, neka vaš partner legne na ćebe i postavi jastuke ispod vrata, kolena i članaka.

Korak 2: Nauljite se

Osim što vam ruke čine toplim i mekanim, ulje za masažu smanjuje otpornost i lakše se trljaju, gnječe i mese umorni mišići vašeg partnera. Mirisna ulja mogu da budu erotična, ali izbegavajte jake mirise kao što su pačuli. Probajte laganu jednomirisnu notu, kao na primer jasmin, a bočicu ulja zagrejte u činiji sa vrućom vodom.

Korak 3: Napravite mirnu atmosferu

Golicanje puštene kose ili čipkane spavaćice će svakako da vas uzbudi oboje, ali takođe može i vašem partneru da odvrati pažnju sa duboke, čvrste senzacije vaše masaže. Vežite kosu i nosite usku garderobu kako biste umanjili smetnje. Kako biste izbegli da vašem partneru bude hladno, pokrijte njegovo nago telo čaršafom (neka bude otkriven samo onaj deo tela na kome radite). Ako rešite da pustite muziku, neka bude lagana i spora.

Korak 4: Izaberite tačku, bilo koju tačku

Nemate dovoljno vremena? Fokusiranje na jedan deo tela – ali stvarno fokusiranje – može da bude delotvornije od masaže od glave do pete. Ukoliko su leđa vašeg partnera u čvorovima, koncetrišete se samo tu. Ukoliko voli da su mu baš stopala ta koja treba da se masiraju, pružite mu kraljevski tretman. Ili probajte najjednostavnije: samo pitajte vašeg partnera gde bi najviše voleo da ga dirate.

Korak 5: Spremite ruke

Da biste pružili jako dobru masažu, postoji samo par osnovnih poteza koje biste morali da znate: stiskanje uz par poteza rotiranja pesnica, milovanje koje podrazumeva masažu sa oba dlana na tretiranoj površini sa po potrebi jačim ili slabijim pritiskom, mešanje, trenje... sve u svemu, pustite mašti na volju kada rešite da uposlite vaše dlanove. Pesnica, celi dlanovi, samo prsti ili zglobovi prstiju – vi odlučite.

Korak 6: Obratite pažnju na osećanja

Ključ intimne masaže nije u savršenstvu, tako da ne morate da se brinete da li ćete to uraditi kako treba. U masaži je osnovno da ste emotivno prisutni, dodirujući partnera sa intenzitetom, kvalitetom dodira i obraćajući pažnju na njegove reakcije.