Ljubav i seks

Pročitajte sa dlana kakav vas ljubavni život očekuje!

Аko ne znate ništa o čitanju sa dlana, postoje četiri osnovne linije na dlanu koje treba da znate: linija srca i ljubavi, linija sudbine, linija glave i linija života.

02.09.2019. - 17:00h

Talasasta linija ljubavi

Ovo je znak da imate nestabilan ljubavni život. Osoba sa dugom i krivudavom linijom koja dopire do oba kraja dlana je najčešće osoba koja je emotivno nestabilna. Ova osoba traži partnera koji će se brinuti o njoj/njemu kao što se roditelj brine o detetu.

Osoba sa kratkom krivudavom linijom je osoba koja ne može biti u dugoj vezi i najčešće ima kratke i nestabilne veze.

Bleda linija ljubavi

Ako vaš partner ima bledu liniju ljubavi onda ste u opasnosti. To je znak da on/ona ne pridaje značaj emotivnom životu. Oni vole kratke avanture, pa ne možete očekivati da ćete sa njima imati dugu i kvalitetnu vezu.

Jedini način da takva veza uspe je da mu/joj date puno ličnog prostora kako bi se fokusirao/la i na druge stvari u koje najverovatnije uopšte nećete biti uključeni.

Ako nemate liniju ljubavi

Ljudi koji nemaju liniju ljubavi su jedni od onih koje nije briga ni za šta. Oni znaju da budu zaista zlobni, a iz razloga što ne vode računa ni o čemu. Ne interesuju ih njihovi bivši, ostavljaju slomljena srca na sve strane bez trunke griže savesti.

Isprekidana linija ljubavi

Ako vaša linija ljubavi izgleda kao da je neko „obrisao“ njen veći deo to je znak da vašem ljubavnom životu smetaju vaše promene raspoloženja i vaš emotivni stres.

Možda ste imali neku traumu u ljubavnom životu, pa ste snažno povezani sa vašim strahom. Ovaj strah ozbiljno šteti vašem ljubavnom životu.

Izvor: crnobelo.rs