Ako vam ne govori da vas voli, možda vam to stalno pokazuje: ŠEST znakova da vas partner iskreno voli!

Nije vam potrebno da čujete „volim te“, da biste znali da vas neko stvarno i iskreno voli. Postoje sitnice, neki mali znaci koje će vam reći više od „hiljadu reči“. Otkrivamo kojih su to šest znakova da vas partner iskreno voli, a da vam to neće reći u lice.

Sva ljubav ne staje samo u reči &volim te&, postupci odaju mnogo više, foto: Depositphotos
Sva ljubav ne staje samo u reči "volim te", postupci odaju mnogo više, foto: Depositphotos
.

1. Pamti sitnice o vama

Ponekad je partneru teško da iskažei osećanja, ali vi ipak možete da prepoznate da mu je stalo i do vas i do vaše veze. Upamtio je neke sitnice koje su bitne. Zna vašu omiljenu boju ili vaš najdraži film, zna kako ste se upoznali ili šta ste nosili na prvom sastanku. Seti se svih bitnih datuma u vašem ali i zajedničkom životu.

2. Pokazuje interes za ljude koji su vama bitni u životu

Bilo da se radi o vašim roditeljima ili kolegama s posla, vaš partner im poklanja sasvim dovoljno pažnje. Počevši od zajedničkih izlazaka, posećivanja na godišnjicama ili bitnih događaja u vašem poslovnom životu. Sve to spremno prihvata i posećuje.

3. Voli da vas iznenadi

Možda i SMS kojem se niste nadali može više da vam kaže o vašoj vezi od onog pa pomalo i otrcanog „volim te“. Tu su pokloni koje niste planirali ili večere i izlasci iznenađenja. Sve to treba da vam kaže da mu je stalo do vas i vaše veze i da planira „dosta dublje da se veže“.

4. Uz vas je kad vam je potreban

Pa ne kaže se uzalud „ i u dobru i u zlu“. Upravo je to ono na čemu i mnoge veze počivaju ali i padaju. Partner je tu baš kad vam je potreban, da li je u pitanju smeh ili suze to i nije toliko bitno, bitno je to da zna kada vam je potreban.

5. Spreman je na kompromise i dogovore

Ovo je možda najbitnije od svih nabrojanih stavki. Iako se kaže da je nemoguće bilo koga promeniti, ako neko ipak pristaje da sa vama traži „zajedničku reč“ onda to znači da mu je stalo. Ne treba da mislite da se ovde radi o „popuštanju“, jednog ili drugog nego o prilbižavanju vaših ličnih stavova ka jednom zajedničkom.

6. Jednostavno imate osećaj da vam je on taj neophodni oslonac u životu

Stara narodna kaže da se „drvo na drvo naslanja, a čovek na čoveka“. Ako vi imate taj osećaj da je vaš partner upravo ta osoba u koju se uvek možete pouzdati, onda je „to to“ i onda vam i nije potrebno to „volim te“.

Izvor: Dnevno.ba