Ljubav i seks

Top 7 precenjenih seks poza: Puno posla - malo zadovoljstva!

Vođenje ljubavi u automobilu, pod tušem i poza 69 pokazali su se 'precenjenim', ako je suditi po komentarima na "Redditu" koji je pozvao korisnike da se izjasne o toj temi. Stotine ljudi podelilo je svoja iskustva.

25.07.2019. - 18:30h
Seks pod tušem jedna je od precenjenih poza
Seks pod tušem jedna je od precenjenih pozafoto: Depositphotos/Tverdohlib.com

Izdvojili su sedam 'najnepoželjnijih': To su, osim seksa u automobilu, pod tušem i poze 69, još i obrnuta kaubojka, gledanje u oči tokom oralnog seksa, poze 'joga tipa' i vođenje ljubavi na plaži.

Jedan korisnik je rekao kako je seks u automobilu zapravo 'za tinejdžere koji nemaju drugo mesto za izlazak'. Drugi je kazao da je to probao jednom u životu i nikad više. Bio je s partnerkom usred ničega u Teksasu, bilo je leto, a oni su isključili automobil.

- Automobil je za pet minuta bio toliko vruć da smo se oboje umalo onesvestili - napisao je.

I seks pod tušem mnogi smatraju precenjenim. Jedan korisnik lepo je to objasnio.

- Ah, seks pod tušem. Tamo gde bi trebalo da bude 'klizno' - nije, a tamo gde ne bi trebalo da bude - jeste - opisao je svoje iskustvo.

Ocenili su neprijatnim i vođenje ljubavi na plaži jer 'se pesak zavuče baš svugde', te pozu 69 jer 'je teško usredsrediti se kada istovremeno dajete i primate'.

Neki smatraju previše izvikanim i poze koje zahtevaju predznanje iz joge.

- Bilo koji ludi položaj za seks koji zahteva od vas da budete instruktor joge. Iskreno, više je posla nego što vredi i baš uvek je jednom partneru neprijatno, kao da će slomiti vrat ili nešto slično - pojasnio je.

Jedan korisnik je rekao da mu je kontakt očima tokom oralnog seksa vrlo neugodan.

- Ne volim kontakt očima dok mi neko pruža oralni seks. Ona me posmatra iz nekog čudnog ugla, a ja ne znam kakvu facu bi trebalo da napravim - rekao je.

I dok obrnuta kaubojka može da bude zabavna, napisao je neko, 'to meni to izgleda bolno za mene'.

- Možda samo ja to tako doživljavam, ali sam 100 posto siguran da to ne želim. Ne bih voleo da se moj 'malac' nezgodno savije i proživim pakao zbog toga - pojasnio je.

S njim se složila i jedna devojka. Rekla je kako joj je teško da se pomera u tom položaju, a stimulacija je nikakva. Draža joj je klasična kaubojka, kada je na partneru i okrenuta mu licem, a ne leđima.

- Sve u svemu, puno posla za malo zadovoljstva, a tu je i strah da ću se vratiti na njega pogrešno i povrediti mu polni organ - napisala je, prenosi "Men'sHealth".

Izvor: 24Sata.hr