Ostaju "ispod radara": Na ovih PET tipova muškaraca jake žene neće obratiti pažnju

Mentalno jake žene imaju svoja očekivanja kada je u pitanju izbor partnera. Pripadate li takvim ženama? Ako je tako, proverite koji tip muškarca nije za vas.

Ostaju &ispod radara&..., foto: Depositphotos/feedough
Ostaju "ispod radara"..., foto: Depositphotos/feedough
.

Svaka žena ima tip muškarca sa kojim bi želela da se zabavlja. Neke traže čoveka koji će se brinuti o njima, druge žele "moć" u vezi.

Ako pripadate takozvanim jakim ženama, onda imate i zahteve sa kojima biste želeli da uspostavite vezu. Žene koje su mentalno jake ne traže momke koji su ljubomorni i bez ambicija. Snažnim ženama je potreban čovek ponosan na njene uspehe i onaj koji se ne boji da čuje mišljenje o sebi.

Koje muškarce izbegavaju jake žene?

Muškarci koji ne učestvuju u odnosu
Vi ste žena koja čvrsto hoda po zemlji i ima svoja očekivanja za vezu. Ako primetite da muškarac ne učestvuje u vašem odnosu kao što očekujete, to je gubljenje vremena za vas. I vi to dobro znate.

Ljubomoran muškarac
Jake žene, da bi postigle svoje ciljeve, ne skrivaju se iza drugih, već se kreću napred. To znači da se u svakodnevnom životu bave i ženama i muškarcima. Ako primetite da vas vaš partner uznemirava i da je ljubomoran na svaki vaš korak, uskoro ćete shvatiti da nije za vas.

Razmatranje mišljenja
Žene koje su mentalno jake ne boje se da izraze mišljenje o različitim temama. Ako neki tip ima problem sa ovim, onda će ga takvo mišljenje povrediti, što će negativno uticati na vaš odnos. Videćete da će vam to vremenom sve više smetati.

Neodlučan muškarac
Žene koje su odlučne nikada neće uspostaviti vezu sa neodlučnim tipom. Vremenom će početi da vas frustrira i pre ili kasnije ćete prekinuti ovu vezu.

Muškarci koji vas ne cene
Jake žene su ambiciozne i teže cilju koji su postavile. Ako upoznate tipa koji ne vidi vaše uspehe i nije ponosan na vas, to je gubljenje vremena na takav odnos.

Izvor: Ženski magazin