Ljubav i seks

Sjajni načini da povratite strast i romantiku u vezi!

Održavanje romantike i strasti u vezama zna da postane izazov. Međutim, postoje jednostavni načini koji će vam pomoći da se romantika i strast vrate u vašu vezu i spavaću sobu.

14.07.2019. - 18:30h
Budite romantični
Budite romantičnifoto: Depositphotos/AllaSerebrina

Budite romantični

Iznenadite vašeg partnera svećama, muzikom i finom večerom. Obucite lep donji veš, stavite omiljeni parfem... Sve to će imati pozitivan uticaj na vaše raspoloženje, a romantika će biti neizbežna.

Pretvorite spavaću sobu u utočište

Kupite svilenu posteljinu, prigušite svetla... U održavanju romantike i strasti vrlo je važno da imate prostoriju u koju uvek možete da pobegnete kada to poželite.

Razgovarajte o seksu

Nazovite partnera usred dana i recite mu da jedva čekate da vodite ljubav s njim. Ne bežite od ovakvih razgovora jer vam baš oni mogu biti jedan od najvažnijih afrodizijaka.

Prepustite se svojim fantazijama
Prepustite se svojim fantazijamafoto: Depositphotos/GeorgeRudy

Prepustite se svojim fantazijama

S partnerom podelite ono o čemu maštate, njega pitajte da s vama podeli svoje maštarije. Onda se bacite na planiranje i zaigrajte uloge i ostvarite ono što sanjate. Već će iščekivanje trenutka u kojem će se to dogoditi imati pozitivan uticaj na vaš odnos, a kada jedno drugom ostvarite maštarije biće to trenutak koji nikad nećete zaboraviti.

Jedno veče nedeljno rezervišite za ljubavni sastanak

Možda ovo zvuči staromodno, ali radi se o možda najvažnijoj stavki za oživljavanje romantike. Jedno veče nedeljno odvojite samo za vas - bez dece, bez razgovora o poslu, bez stresa... Ovakvo nešto će sigurno imati pozitivan uticaj na vaš odnos.

Ljubite se

Parovi koji se ljube svaki dan vode ljubav češće nego oni koji to ne čine. Jedna od najseksi stvari koju možete učiniti s vašim partnerom je da provedena noć mazeći se i grleći se. Parovi često zaborave na romantične poljupce, a oni su jako važni za održavanje romatike.

Ljubite se
Ljubite se foto: Depositphotos/brasoveanub

Udelite kompliment jedno drugom

Svako želi da zna da li je, nakon godina i godina veze i dalje seksi svom partneru, ponekad je to dobro reći i naglas. Recite vašem partneru da super izgleda, da je seks prošli put bio sjajan... Napravite to tokom dana. Do odlaska u krevet on će se osećati poželjno, a i vi ćete od toga imati koristi.

Razmišljajte o seksu

Svi ljudi razmišljaju o seksu, međutim ponekad u te misli zaboravimo da ubacimo partnere. Sledeći put kada vam misli odlutaju u tom smjeru, potrudite se da u njima bude i osoba koju volite. I na ovaj način osetićete još veću povezanost s njim.

Izvor: dnevnik.hr