Otkrijte da li ste mu "samo drugarica": Ove stvari ga odaju!

Ako se družite već neko vreme, a imate osećaj da se nešto promenilo, evo kako da prepoznate da je i vaš slučaj potvrda teorije da muškarci i žene (nikad) ne mogu da budu "samo prijatelji".

Ove stvari signaliziraju da vi njemu niste &samo drugarica&, foto: Depositphotos/baranq
Ove stvari signaliziraju da vi njemu niste "samo drugarica", foto: Depositphotos/baranq
.

Dakle, ako vaš "prijatelj"…

… provodi sate dopisujući se sa vama, šalje poruke za "dobro jutro" i "laku noć", želi da zna šta radite usred prepodneva, jer je "baš nešto pomislio na vas", zove vas kad krene kući s posla, javlja se iz prodavnice, dok čeka u redu na kasi - to bi bilo to. Zaljubio se, samo još nema hrabrosti da vam to kaže.

… koristi svaku priliku da bude sa vama, vozi vas na drugi kraj grada iako mu uopšte nije usput, ne može da vam kaže "ne", čak ni kad vam nešto potpuno sumanuto padne na pamet, niste mu "samo drugarica". Niko se ne cima baš toliko oko drugarice.

… ne primećuje druge žene, jer ste vi sve što želi. (Čak i ako vam to nije još rekao.)

… jasno svima stavlja do znanja da ste vi prioritet, razmislite malo. Ako vam se dopada, napravite prvi korak. Ako vam se ne dopada… povucite se. Te "gledam te samo kao druga" priče su baš to, samo priče. I niko ih ne zaslužuje, naročito ne muškarac koji se trudi oko vas već tako dugo.

Izvor: Mondo