Dobar seks mora da bude spontan!

Seks mora da bude spontan, jer on tek tada u potpunosti ispunjava i zadovoljava. Predstavljamo vam tri saveta koji će vam osigurati krajnji seksualni užitak.

Samo se prepustite i uživajte u iskustvu!, foto: Depositphotos/brasoveanub
Samo se prepustite i uživajte u iskustvu!, foto: Depositphotos/brasoveanub
.

1. Nemojte previše da se trudite!
Ako želite seks da pretvorite u nezaboravno iskustvo, morate da budete prirodni. Ukoliko se budete previše trudili, nećete biti spontani. A tada ni seks neće biti ono što bi trebalo da bude – iskonski užitak! Ovo pravilo se posebno odnosi na muškarce koji misle: "ako partnerki ne ponudim raznolike seksi mogućnosti, ona neće uživati u intimnosti koju joj pružam". Imajte na umu da ovakvo razmišljanje ubija spontanost. Dakle, nemojte se međusobno opterećivati nepotrebnim stvarima. Seks mora da bude prirodan i spontan!

2. Nemojte previše da razmišljate!
Seks bi trebalo da podseća na konzumiranje najfinijih poslastica. U njemu treba uživati svim čulima! Međutim, to je moguće jedino ako vam se kroz glavu ne mota hiljadu ideja i briga. Jer samo ćete "prazne" glave uživati u beskrajno zadovoljavajućem iskustvu. Krevet definitivno nije mesto za razmišljanje. To se posebno odnosi na žene koje čak i tokom seksa razmišljaju kako će partner reagovati na "ovo" ili "ono", te izgledaju li možda debelo u negližeu. Treba imati na umu da ovakvo nepotrebno zabrinjavanje nevažnim stvarima umanjuje uživanje u čarima seksa.

3. Što jednostavne - to bolje!
Tajna odličnog seksa ne krije se u komplikovanim vratolomijama već u jednostavnim pozama. Međutim, treba znati "odraditi ih" na pravi način i u pravo vreme. Verujemo da ste se tokom života nagledali razne pornografije, ali treba razlikovati stvarnost od fikcije! U stvarnom životu je mnoga toga neizvodljivo. Dobar seks se temelji na međusobnom istraživanju onoga što najviše odgovara.

I savet za kraj: ako želite da isprobate čari spontanog seksa, nemojte zahtevati savršenstvo! Takvo nešto ne postoji. Dovoljno je prepustiti se i uživati u iskustvu!

Izvor: Ordinacija.hr