Dame obratite pažnju: Evo čemu muškarci ne mogu da odole!

Muško-ženski odnosi su često komplikovani, ali biće malo jednostavniji ako znate čemu to muškarci ne mogu da odole kod žena. Evo liste!

Muško-ženski odnosi su često komplikovani..., foto: Depositphotos/konradbak
Muško-ženski odnosi su često komplikovani..., foto: Depositphotos/konradbak
.

Ljubaznost

Poslednje što muškarci žele pored sebe su devojke koje nikada nemaju ništa lepo da kažu o drugima, niti žele da urade nešto dobro za druge. Kada muškarci traže partnerke sa kojima žele nešto ozbiljnije i duže, traže određene kvalitete, a među njima je i ljubaznost.

Jednostavno, ako umete da kažete "hvala", "izvolite", ako ponekad nekome pridržite vrata, muškarac će to primetiti. I dopašće mu se jer to pokazuje da ste topla i brižna osoba, koja će se i prema njemu ponašati lepo.

Ženstvenost

Bez obzira na to šta se propagira u svetu i na društvenim mrežama, muškarci i dalje vole žene koje se ne stide da pokažu svoju ženstvenu stranu, koje su tople i brižne. I to što vole ženstvene žene ne znači da treba stalno da budete na štiklama – ženstvenost je mnogo više od odeće i obuće, to je stav, držanje, ponašanje...

Smisao za humor

Muškarci vole da zasmejavaju žene, ali vole i kada one pokažu da imaju dobar smisao za humor. S druge strane, ako ne "delite" smisao za humor, delovaćete previše ozbiljno, odbojno, pa čak i neprijatno.

Umeće u kuhinji

Ne kažemo da muškarci i dalje misle da je ženama mesto u kuhinji, ali setite se one čuvene "put do muškog srca vodi preko stomaka". Šalu na stranu, ne znači da muškarci ne cene žene koje ne umeju da kuvaju, ali je svakako plus ako se dobro snalazite u kuhinji – budimo realni, ko ne voli da mu neko drugi pripremi ukusan obrok...

Ženu koja ima svoj stav

Muškarci ne traže osobu koja će samo klimati glavom na sve što oni kažu, već ženu koja ima svoje mišljenje i svoj stav. Takođe, žele ženu koja ume da brani svoj stav i koja će za njih predstavljati i intelektualni izazov.

Sa druge strane, žene koje nemaju svoj stav im prilično brzo dosade...

Umeće slušanja

Ne umeju sve žene da slušaju, a muškarci pored sebe žele onu koja će umeti da ih sasluša i koja će im pokloniti svu svoju pažnju. To je stvar poštovanja, ali i toga što se muškarac oseća voljeno u tim trenucima...

Pokazivanje osećanja

Volite li da pokažete partneru svoja osećanja ili niste baš "darežljivi" u tome? Mnogi često imaju dilemu da li bi trebalo da pokažu osećanja ili ne – s jedne strane, izgledaćete ranjivo ako pokažete, s druge strane, delovaće kao da vam nije stalo ako ne pokažete... Muškarci, ipak, vole kada im devojke kažu i pokažu osećanja jer ne vole mnogo da se bave nagađanjem i "čitanjem misli".

Izvor: Mondo