Uživajte i tokom vrelih letnjih noći: Tajne seksa na 30+ stepeni u hladu

Vaše telo vrlo lako na vrućini "prokuva", a naročito za vreme određenih aktivnosti. Rashladite se i uživajte u seksu...

Doskočite vrućini i uživajte!, foto: Depositphotos/photographee.eu
Doskočite vrućini i uživajte!, foto: Depositphotos/photographee.eu
.

Seks po vrućem letnjem danu zvuči kao vrlo primamljiva opcija za ubijanje dosade kada, ionako nema ničeg na televiziji, upravo ste po deseti put pročitali omiljenu knjigu, a vrućina je toliko velika da jednostavno ništa drugo i ne možete da radite.

Sve što vam treba je malo podsticaja i zaiskriće varnice između vas i vašeg partnera, a ono malo odeće poleteće na sve strane. I kad se čini da je sve baš upravo savršeno i da niko ne može da vam pokvari trenutak, vrućina vas svlada i sve o čemu možete da razmišljate je vrućina, a strast jednostavno splasne...

Ako se to vama ili vašem partneru dogodilo, nemojte se zabrinjavati. Vaše telo jednostavno je reagovalo na vrućinu i prokuvalo, te vam je dalo do znanja da mu je potrebno hlađenje i iznutra i spolja. No, kako vam se to ne bi događalo previše često ili pak svaki put kada živa pokaže 30 i više stepeni u hladu i pokvarilo vam te trenutke, pripremili smo nekoliko saveta za rashlađivanje koji mogu, ne samo da vam pomognu, nego i da obogate seksualni život.

"Zločeste misli" pod tušem

U današnje vreme kada su fasade pretrpane klima-uređajima, sigurno da je jedna od najjednostavnijih stvari da je uključite na željenu temperaturu i rashladite prostor. No, pretpostavljamo da onda i nemate problema sa seksom po vrućini.

Jedna od zanimljivijih solucija, za one bez klima uređaja je sigurno zajedničko tuširanje u mlakoj vodi, koja će vas osvežiti, ali isto tako i dodatno stimulisati za neke nove poze i "zločeste misli". Još će vam biti zanimljivije ukoliko u dvorištu imate spoljni tuš koji je barem malo sakriven od pogleda. To će vam sigurno rasplamsati maštu i uzbuđenje.

Vruće igrice s hladnim namirnicama

Rashladite se sladoledom, kockicama leda, zaledite omiljeno bobičasto voće. I pri tome ne mislimo da prvo pojedete sladoled, pa onda navalite jedno na drugo, nego da iskoristite sve te hladne namirnice za seksi igrice.

Ne samo da ćete osetiti neverovatnu svežinu, nego ćete biti toliko uzbuđeni da vam nakon toga neće trebati mnogo da i završite sa svim – ako razumete šta želimo da kažemo. Nemojte zaboraviti na dodatni unos tečnosti koja će sprečiti telo za "prokuva" prilikom letnjih aktivnosti.

Osveženje na pločicama

Staklene, drvene i keramičke površine, kao što su stolovi, podovi i drugi nameštaj, mogu biti zanimljiva alternativa u odnosu na krevet koji će vas dodatno zagrejati...

Na tim mestima vaše i telo vašeg partnera dobiće dodatnu svežinu, pa vas vrućina sigurno neće dodatno sputavati. Ukoliko živite u kući, podrum ili garaža – gde je često hladnije nego u ostatku kuće, mogu da budu zanimljiva mesta za letnje "osveženje".

Vrući limeni krov

Naravno, za one smelije uvek postoji solucija za seks na otvorenom, posebno za vreme vrelih letnjih noći pod zvezdanim nebom.

Tako na primer terasa, balkon ili senica u vašem dvorištu mogu da budu savršena mesta. Naravno, bez obzira koliko smeli bili u svom naumu, zapamtite da komšije imaju otvorene prozore i da se čuje svaki zvuk, pa tako i vaši uzdisaji. Krov zgrade možda je preko dana vrući limeni krov, ali preko noći, kada popusti vrućina, a na visini dune lagani letnji povetarac koji će vam milovati kožu, prepustite se užitku...

Manje dodira, više strasti

Poznato je da, kada nam je vruće, ne volimo preterano da nas bilo ko dira i da nam smeta sve što nam stvara dodatnu toplotu.

Zbog toga pokušajte da praktikujete poze u kojima se dodirujete sa što manjom površinom tela. Nemojte da zaboravite ni na oralni seks koji je manje iscrpljujuć od klasičnog...

Izvor: Žena.hr