Šest tipova muškaraca koji nisu dobar "materijal" za ozbiljnu vezu i brak

S kim ćemo stupiti u ozbiljnu vezu ili brak nije mala stvar, a da li ste se ikada zapitali kakvim muškarcima ne bi trebalo dati šansu?

foto: Depositphotos/ IgorVetushko
foto: Depositphotos/ IgorVetushko
.

Muškarac koji vam je slomio srce i nikada se zbog toga nije izvinio
To što on vas vidi zajedno do kraja života i u srećnom braku ne znači da mu je žao što vas je nekad povredio i naneo vam bol. Bez obzira na to što svako može da pogreši, pokaje se i prizna svoju grešku, vrlo je važno za srećan brak da je muškarac svestan svojih postupaka i da se iskreno kaje.

Neveran muškarac
Najveća zabluda žena je upravo ta da će se muškarac u braku promeniti. Ako je muškarac jednom počinio neverstvo velike su šanse da će to učiniti opet, bio on u braku ili ne. Čak i da to ne učini, vi mu više nikada nećete do kraja verovati. kakav je to onda brak?

Egoističan muškarac
U ljubavi i braku nekad sami sebe moramo staviti na drugo mesto. Frajeri koji su previše okupirani sobom i koji su sami sebi dovoljni, nisu sposobni da vaše potrebe stavi iznad svojih, zbog toga nisu baš dobri bračni saputnici.

Prevarant
Muškarac koji je u stanju da prevari nekoga kako bi došao do brze i lake zarade, pa makar to bio i njegov zli šef koji je to zaslužio, nije osoba kojoj možete verovati. Ččak i ako to nikada ne bi uradio vama, nikada nećete biti sigurni da ćete možda i sami ispaštati zbog njegovih dela.

Lenj muškarac
Najgore što može da vam se desi u braku jeste da baš vi dobijete onog muškarca koji sedi na kauču, gleda TV i ne radi apsolutno ništa. Pa čak i ako je trenutno nezaposlen, muškarac bi trebao da pomogne ženi oko kućnih poslova i preuzme brigu o deci. Kojoj ženi treba muškarac koji ne želi ništa da radi ?

Muškarac koji ne zna da se nosi s problemima
Muškarac koji se isključuje i udaljava čim se pojavi neki problem neće biti uz vas kada vam najviše bude potreban. Ne treba vam suprug na kog nećete moći da računate.

Izvor: Zadovoljna.hr