Sanjali ste bivšeg? Seks sa šefom? Saznajte šta znače vaši seksualni snovi...

Snovi o seksu mogu da budu genijalni, ali i stresni, a ako je verovati istraživanjima, osam odsto naših snova ima seksualnu notu.

Snovi o seksu mogu da budu genijalni, ali i stresni..., foto: Depositphotos/Wavebreakmedia
Snovi o seksu mogu da budu genijalni, ali i stresni..., foto: Depositphotos/Wavebreakmedia
.

Kako bi vam objasnili šta se događa kad se u vaš san uplete neobično seksualno iskustvo, donosimo objašnjenja šta najčešći seksualni snovi znače.

Veliki O
Prema analitičarima, ukoliko sanjate orgazam ili ga doživite u snu, može da predstavlja srećan završetak neke priče, ali isto tako može da znači da ste pod velikim pritiskom, stoga ne sanjajte orgazme nego ih doživite, poručuje Lori Loevenberg, stručnjak za snove.

Vruća zabranjena veza
Loevenberg smatra da ako sanjate odnos s muškarcem koji vam nije najdraža osoba u stvarnom životu, možda i radite nešto svesno što vam odvlači pažnju od vašeg partnera. Osećate li se loše nakon što se probudite, znači da vam savest nije mirna...

Sanjate uvek isti odnos
Sanjate li stalno isti san, u smislu seksualnog odnosa, prema stranici "DreamMoods.com", to može da znači da ste vrlo stabilna osoba koja je sebe u potpunosti prihvatila. Ako sanjate ovakve snove, ustvari sebi pokazujete koliko se volite.

Seks s bivšim
Na kraju, seks s bivšim je najčešća vrsta seksi snova. Ako ste započeli novu vezu, možda ćete se postidetei ili se preispitivati: Koga zapravo želite: sadašnjeg ili bivšeg?

Ako vas je u snu partner uhvatio "in flagranti s bivšim", onda verovatno još gajite nekakve osećaje prema njemu. Ako je vaš preljuba ostala neotkrivena, moguće je da se samo prisećate prijatnosti ili naslade koju ste nekada okusili.

Kolega u snovima
Priznajte, baš je zabavno ići u kancelariju nakon što ste sanjali vruć seks s kolegom. Ako niste u njega zaljubljeni, san može da znači da bi s njim trebalo blisko da sarađujete, učite od njega...

Seks sa šefom
Ne može biti neprijatnije od ove situacije – ali ova vrsta sna ne znači da bi s njim trebalo da se upustite u aferu, nego označava njegovu poziciju u firmi, a vama poručuje da bi trebalo da napravite potrebne korake prema napretku.

Ako niste znali, već pet minuta nakon buđenja polovinu snova zaboravljamo, nakon 10 minuta 90 odsto ih je zaboravljeno, pa ako želite da analizirate svoje snove, zapišite ih odmah nakon buđenja.

Izvor: Ordinacija.hr