Unesite malo uzbuđenja u spavaću sobu: Ovi seksi trikovi promeniće vam život!

Ako ste umorni od jednoličnog seksualnog života, vreme je da učinite nešto po tom pitanju. Preuzmite stvari u svoje ruke i rasplamsajte vatru u spavaćoj sobi.

Iznenadite svog dragog zanimljivim trikovima, foto: Depositphotos/VitalikRadko
Iznenadite svog dragog zanimljivim trikovima, foto: Depositphotos/VitalikRadko
.

Uz trikove koje vam otkrivamo u nastavku, vaš seksualni život će se zauvek promeniti.

Izazovite ga

Prestanite da budete sramežljivi kad je reč o igricama u krevetu i izazovite svog partnera da vam radi sve one prljave stvari o kojima ste oduvek maštali. Muškarci obožavaju izazove, pa će vaš partner biti prijatno iznenađen činjenicom da ste otvoreni za eksperimentisanje.

Nemojte da oblačite donji veš

Kad sledeći put budete išli negde sa svojim dragim , obucite seksi haljinu a ispod nemojte nositi ništa. Usred zabave mu šapnite da ste "zaboravili" da obučete donji veš. To će ga izludeti i neće moći da dočeka da stignete kući...

Igrajte se

Da biste dodatno zapalili iskru u spavaćoj sobi, možete igrati društvene igre. Započnite nečim jednostavnim poput Monopola ili igrom skrivača i potom ih pretvorite u seksi igrice. Samo vam je mašta ograničenje.

Uključite hranu

Kad je reč o seksi donjem vešu, tu nema ništa nepredvidivo. Ipak, zamislite njegovo iznenađenje da ga umesto u uobičajenom donjem vešu sačekate u onom koji može da pojede s vas, a ispod toga ga čeka desert i njegova omiljena poslastica.

Dajte i uzmite

Biti sebičan u krevetu ponekad može da bude jako dobro. Kažite svom partneru da ćete ga zadovoljiti samo ako vam vrati uslugu. Ako vam priušti orgazam, vratite mu dvostruko. Neka vam to bude noć za pamćenje.

Striptiz u javnosti

Za izvedbu ovog trika ne morate da postanete striptizeta, samo mu dajte iluziju da ćete to postati. Obucite nekoliko slojeva odeće i skidajte po jedan svakih sat vremena. Ukoliko želite da začinite stvari, skinite grudnjak i ugurajte mu ga u naručje. To će poprilično zagrejati atmosferu i dobro pripremiti teren za dalje odvijanje situacije u spavaćoj sobi.

Masaža na slepo

Skinite partnera do gole kože i stavite mu povez preko očiju. Potom počnite da ga masirate. Sama činjenica da neće znati koji deo tela ćete mu masirati ili se njime poigrati je ono što celu situaciju čini toliko uzbudljivom.

Iznenadite ga

Ako je na poslu ili obavlja neke sitnice oko kuće iznenadite ga jednim brzinskim seksom. Ušunjajte mu se u kancelariju i brzo ga zavedite, a onda ga ostavite da se oporavi od žestokog orgazma koji ste mu priuštili.

Samozadovoljavajte se

Muškarci obožavaju da posmatraju žene dok masturbiraju i to ih neopisivo uzbuđuje, pa zašto mu ne biste priuštili jednu takvu slatku predstavu?

Isprobajte nove poze

Mnogi parovi non-stop vode ljubav u jednoj te istoj pozi što nakon nekog vremena prestane da bude uzbudljivo. Stoga povremeno isprobajte i istražujte neke nove poze. Ko zna, možda pronađete neku novu koja će vam poslati omiljena, piše Žena.hr.