Muškarci koji vole da kuvaju su bolji ljubavnici! Ne verujete? Ovih PET stvari to potvrđuju!

Želite vruće zagrljaje? Potražite svog partnera za šporetom...

Kažu da muškarac koji se dobro snalazi u kuhinji vrlo dobro zna i kako da zadovolji ženu u spavaćoj sobi..., foto: Depositphotos
Kažu da muškarac koji se dobro snalazi u kuhinji vrlo dobro zna i kako da zadovolji ženu u spavaćoj sobi..., foto: Depositphotos
.

Kažu da muškarac koji se dobro snalazi u kuhinji vrlo dobro zna i kako da zadovolji ženu u spavaćoj sobi... Zašto je tako?

1. Vole da ugađaju drugima

Kuvanje je jedna vrsta umetnosti, baš poput seksa – ako to radite samo za sebe, radite sve pogrešno... Niko ne kuva kako bi sam uživao u ukusima i naknadno raspravljao o kvalitetu obroka. Nesebičnost znači da ćete uvek pokušati da ugodite drugima i pritom i sami da uživate. Pobrinite se da uvek ostavite mesta za desert!

2. Oni su vrhunski improvizatori

Ništa ne ubija seksualno zadovoljstvo kao predvidljivost i rutina. Svako ko kuva je naviknut na dve stvari: da iskoristi sve što je pri ruci i da brzo reaguje. Muškarac koji kuva je uvek spreman za nova iskustva, pa nije na odmet pitati koji je specijal danas na meniju.

3. Imaju dovoljno strpljenja

Postoje trenutci kada nam je do "brze hrane", ali ipak volimo da odvojimo vreme kako bi posve uživali u pripremljenom jelu. Baš kao u seksu, ne želite nekoga ko je tu samo da bi stigao do cilja što brže, a svaki pravi ljubitelj kuvanja prezire "brzu" hranu.

4. Oni "bruse" sve svoje talente

Kuvanje je multi disciplinarni posao koji zahteva puno vremena kako bi se usavršilo. Osoba koja ove veštine poseduje, ne primjenjuje ih samo u jednom području života.

5. Multitasking je u njihovoj prirodi

U kuhinji se retko radnje ponavljaju i pažnja se posvećuje svakoj namirnici posebno. Isto važi i za spavaću sobu. Želite li ljubavnika koji će iskoristiti sva svoja znanja i alate, želite muškarca koji voli da kuva! On je naučio kako da pere salatu dok drugom rukom meša supu....

Izvor: Ordinacija.hr