Ljubav i seks

Iskoristite vikend: Uživajte u višku slobodnog vremena i iskusite čaroban seks!

Uživajte u višku vremena vikendom i začinite svoj ljubavni život. Donosimo vam trikove kako najbolje da "iskoristite" svog partnera i garantujemo da neće biti dosadno...

23.03.2019. - 18:30h
Uživajte u višku vremena vikendom i začinite svoj ljubavni život
Uživajte u višku vremena vikendom i začinite svoj ljubavni životfoto: Depositphotos

Po jutru se dan poznaje

Vikendom napokon nije potrebno izlaziti iz kreveta i trčati za dnevnim obavezama. Ostanite s partnerom i uživajte bez vremenskog ograničenja. Neka sa suncem izađe i vaša unutrašnja zver koju krotite cele nedelje. No, ne stavljajte pritisak na sebe ili partnera da ceo dan morate da ostanete u krevetu i isprobate sve poze. To vreme možete da iskoristite i za izgradnju intimnosti kroz maženje ili razgovor.

Počastite se

Izreka kako ljubav ide kroz želudac potvrđena je reputacijom šampanjca, čokolade, školjki i špargli, kao moćnih afrodizijaka koji dižu libido. Stoga nije čudo da su stubovi hedonizma hrana i seks. Namamite partnera slasnom večerom nakon koje ćete mu za desert servirati sebe. To je recept za užitak koji ne može loše da ispadne. Igrajte se s hranom, jedite bez tanjira, zabavite se, jer što više u kuhinji eksperimentišete to će užitak biti slasniji.

Izađite napolje

Vikendi su stvoreni za kratke izlete u prirodu ili istraživanje nepoznatih mesta. Rizikujte i odvažite se na seks na otvorenom. Strah da će vas neko uhvatiti podiže nivo uzbuđenja, ali i poverenje u partnera, a nova iskustva i promena rutine stvaraju nove zajedničke uspomene koje grade intimnost i podstiču na dalje eksperimentisanje.

Opustite se

Masaže i kupke su rituali koje inače koristimo kao terapiju protiv stresa, za rešavanje napetosti nakupljenih u telu i umu tokom radne nedelje. Često su upravo brige i životni tereti razlog zašto nismo raspoloženi ili motivisani za seks. Umirujuća atmosfera probudiće senzualnost izgubljenu u obvezama svakodnevnog života, a opuštanje uz partnera otopiće tenzije između vas. Briga za partnera, stalni fizički kontakt i intimno okruženje dobitna su kombinacija za strast i nežnost.

Noćne avanture

Bilo da ste u vezi ili sami, vikend je savršeno vreme za izlazak. Živahna atmosfera, novi ljudi, energična muzika i mračni uglovi idealan su ambijent za igranje zanimljivih uloga. U masi ljudi zabavno je i lako eksperimentisati sa sopstevnom ličnošću i isprobavati drugačije zavodničke strategije koje bi mogle da dovedu i do iznenađujućih iskusatva u krevetu. Na seksualne fantazije niko nije imun. Izaći s partnerom i praviti se da se ne poznajete, osvežiće ljubavni život, uneti dašak misterije i uvesti nova uzbuđenja u vašu rutinu, a možda ćete jedno o drugom otkriti i nešto novo.

Izvor: Ordinacija.hr