Ljubav i seks

Zaboravite na pozu 69: Doživite seksualni vatromet uz novu - pozu 77!

Ako ste se nekada pitali koji je pravi način da začinite vaš seksualni život, mogli biste da razmislite o promeni standardnih poza.

02.03.2019. - 18:30h
Zadovoljstvo je zagarantovano!
Zadovoljstvo je zagarantovano!foto: Depositphotos

Stari, poznati i izlizani položaj 69 dobio je ozbiljnu konkurenciju. Bez brige, za taj položaj ne morate biti žena od gume ili akrobata. Sličan je "položaju kašike", odnosno dobio je naziv po tome kako se sjedine tela partnera dok su u tom položaju.

Da biste postigli ovu numeričku ekstazu, lezite oboje na bok tako da partner bude iza vas i oboje gledajte u istom smeru. Potom stavite obe noge oko gornje noge muškarca, a kad on uđe u vas, krenite zadnjicom prema njemu. Onda samo lagano ispružite noge u ugao od 45 stepeni od tela, ali ostanite "zapetljani". Bokovi su stalno na istoj visini i polako ih savijajte – tako da upravljate tokom događaja.

Zvuči komplikovano, ali u praksi je znatno jednostavnije nego što zvuči "na papiru". U tom položaju direktno se stimuliše G-tačka. Jednostavno isprobajte pozu - čak i ako vam tela neće izgledati poput broja 77, uživaćete već i dok se"nameštate".

Izvor: Srbija Danas