Razbija monotoniju, ali je neudoban: Sve tajne seksa pod tušem!

Sve ima svoje pozitivne i negativne strane, pa tako i vođenje ljubavi u mokrim uslovima...

Sve tajne seksa pod tušem..., foto: Depositphotos
Sve tajne seksa pod tušem..., foto: Depositphotos
.

Još jedna tabu tema kod velikog broja ljudi je upravo seks pod tušem. Postoje mnoge rasprave koje ukazuju na to da takav seksualni odnos nije siguran jer se vrlo lako možete udariti, proklizati ili dobiti vaginalne upale zbog sapunice u kupki, pa se nejčešće savetuje izbegavanje. S druge strane, žestoki zagovornici ove mokre avanture obećavaju neverovatno iskustvo za pamćenje.

Ako se pitate kome da verujete, predstavljamo vam pozitivne i negativne strane, pa prosudute sami.

POZITIVNE STRANE:

RAZBIJA MONOTONIJU
Seks spod tušem idealan je način za razbijanje monotonije u vašem seksualnom životu. U slučaju da imate kadu, a ne samo tuš, vrlo brzo će vam pasti na pamet na koje sve načine možete da provedete vreme s partnerom u sopstvenom kupatilu.

KUĆNI SPA MOMENTI
Osim što je zabavan i zanimljiv, seks koji praktikujete u kupatilu možete da iskoristite i kao svojevrsnu zamenu za spa popodne uz romantične mirisne sveće i ekstrakte za opuštanje.

DODATNO UZBUĐENJE
Ne zaboravite na sve seksi filmske scene koje su se snimale pod tušem. Priznajte da to zaista može dodatno da vas uzbudi i pokušajte nešto od toga da izvedete i sa svojim partnerom. Dajte mašti na volju, opustite se i uživajte!

SEKSI MAŠTARIJE
U udobnosti sopstvenog doma i kupatila, možete da rasplamsate strasti tako što ćete napraviti pravi mali scenario predigre i onda na kraju odlučiti kako ćete završiti vašu seksi igru. Možete se poigrati raznim pomagalima, seksi igračkama, vodootpornim lubrikantima, pa čak i seksi odećom koja u vodi postaje potpuno prozirna. Time ćete potpuno oboriti s nogu partnera i ostvariti mu maštarije o kojima je sigurno dugo sanjao.

NEGATIVNE STRANE:

NE OSEĆATE SE UDOBNO ZA VREME SEKSA POD TUŠEM
I to je sasvim u redu. Možete samo da se poigrate i iskoristite kadu ili tuš kao glavnu kulisu za uvodni seksi scenario.

VODA I VLAGA
Vaša prirodna navlaženost pod vodom može potpuno da nestane. Zato bi trebalo da koristite dodatni vodootporni lubrikant.

NEUDOBNOST
Većinom su sve kade i tuševi neudobni i zaista mali, što vas ograničava u udobnosti, a položaji koje možete da praktikujete su uglavnom stojeći.

Izvor: Žena.hr