Ljubav i seks

Ovo su najveće greške muškaraca zbog kojih će se pričati da su loši u seksu

Seksualni odnos nije prizor iz pornografskih filmova i nema mnogo veze s njim. Zato i ne čudi što neki muškarci oponašaju fraze i pokrete iz takvih scena, a to može da izazove veliku nelagodu kod žena.

15.11.2020. - 19:00h
Muškarci obratite pažnju
Muškarci obratite pažnjufoto: Depositphotos

Ubrzani rad bokova poput bušilice
Ako se muškarac naglo zabija u ženu i oponaša rad bušilice, verovatno nema mnogo iskustva u spavaćoj sobi, tvrdi Kler Kavana, seksolog i koautorka knjige "Moregasm: Babeland's Guide to Mind-Blowing Sex". Možda žuri jer se boji da će izgubiti erekciju ili prebrzo doživeti orgazam. Svakako se preporučuje laganiji ritam koji će ženi doneti više užitka, dodaje Kavana.

Izbegavanje klitorisa
Iako se klitoris često puta naziva čarobnim dugmetom, neki muškarci ga izbegavaju u seksualnom odnosu. Priuštite svom partneru kratak vodič o klitorisu, otkrijte mu kakvi vam dodiri najviše odgovaraju. Muškarcu treba pokazati vrata ako ga izbegava, jer očigledno nije zainteresovan za žensko zadovoljstvo u spavaćoj sobi.

Hvalisanje veličinom penisa
Ženu će ohladiti partner koji tokom seksualnog odnosa izjavi kako ima ogroman penis i očekuje od nje da to potvrdi. Ovakav muškarac je arogantan ili na taj način kompenzuje nedostatak samopouzdanja izazvanog veličinom svog polnog organa. Ako ste i dalje zainteresovani za njega, najbolje je da ga umirite i priznate kako je njegova veličina savršena za vas, a nakon toga ozbiljno porazgovarate s njim. 

Insistiranje na orgazmu
Neke žene ne mogu da dostignu vrhunac svaki put kad imaju seksualni odnos. Iako je ovaj cilj vredan postizanja, pogrešno je stavljati pritisak na partnerku, a posebno će loše biti prihvaćeno ako se isti naglas zapita zašto to još uvek nije postigla.
Mnogim ženama potrebna je stimulacija klitorisa da bi dostigle orgazam. Ako uobičajene tehnike ne donose željene rezultate, uz prethodni dogovor u spavaću sobu možete uvrstiti i vibrator ili neku sličnu igračku, predlaže Kavana. 

Posezanje za mobilnim telefonom sekundu nakon vrhunca
Nekad su se žene žalile na muškarce koji se neposredno nakon postizanja vrhunca okrenu i zaspe u krevetu, ali u današnje vreme sve je više onih koji nakon seksa posegnu za mobilnim telefonom, kako bi proverili šta ima novo na društvenim mrežama. Najbolje bi bilo da uređaje izbacite iz spavaće sobe i tako sprečite ovakve situacije koje mogu da povredei ženske osećaje. Posezanje za telefonom prihvatljivo je samo u hitnim situacijama, zaključuje Kavana, prenosi Zadovoljna.hr.