Muškarci su odabrali: Ovih PET stvari kvare ugled žena

Kakve to žene muškarci vole? Naravno, svako ima svoj odgovor na ovo pitanje, ali svi su saglasni oko jedne stvari – muškaraci vole uredne žene.

.

Ipak, čak i ako imate savršenu kosu i uredne nokte, postoje stvari koje mogu sve da pokvare.

Donji veš
Donji veš mora biti lep, pogotovo ako želite da ga pokažete nekome. Ne mora da bude skup ili luksuzan, već čist i nov. Nepoštovanje ovog pravila može da pokvari utisak o vama.

Pocepane čarape ili hulahopke
Čak i ako to nisu rupe, poderane čarape ili hulahopke sa bilo kakvim tragovima u potpunosti ubijaju vašu seksualnost. Ne dozvolite muškarcu da misli da ne vodite računa o svom izgledu.

Odeća na kopčanje koja otkriva grudi
Dugmad koja služi za otkopčavanje bluze i otvara grudi više nego što bi trebalo i drugi slični detalji takođe su stvari koje muškarci stavljaju na crnu listu.

Stvari koje su premale ili prevelike
Nije bitno da li su premale ili prevelike, ako stvar nije u vašoj veličini, neće vam odgovarati. I ako kupite neku stvar u prodavnici zato što vam se dopada, a ne odgovara vam veličina idite kod krojača koji će prilagoditi odeću vašoj figuri.

Stare cipele
Prljave, izlizane, sa oguljenim štiklama ili nekim drugim nedostacima... cipele mogu pokvariti vaš izgled, bez obzira na to koliko je savršen. Obavezno popravite cipele na vreme i takođe, nek vam vlažne maramice ili četkica uvek budu pri ruci, ako iznenada uprljate cipele na putu.

Izvor: Ženski magazin