Ljubav i seks

Ljubavni saveti koje treba ignorisati

Svaki dan ste suočeni sa gomilom saveta kako da započnete, održite ili prekinete vezu. Postoji mnoštvo saveta koji se često javljaju, a koje obavezno treba ignorisati...
28.01.2017. - 14:44h

On mora da finansira izlaske

Svaka realna osoba ne može slepo da se drži ovog pravila. Lepo je kada ne morate da brinete o finansijama, ali malo njih danas ima tu privilegiju. Ako ponudi da podelite račun, ne treba odmah da ga otpišete, nije sve u parama.

Sve mora da varniči kada ste zajedno

Ljubavi na prvi pogled nisu nemoguće, ali takve veze su retko čvrste i dugotrajne. Sigurno vam se barem jednom desilo da nekoga pogrešno okarakterišete, a kada ga upoznate da promenite mišljenje. Na prvom sastanku je trema jača i mnogo više pazimo šta govorimo i radimo, što vrlo lako dovodi do pogrešnih zaključaka. Zato nemojte odmah odbacivati osobu posle jednog sastanka, svima treba dati drugu šansu.

Održite dozu misterije

Ne možete imati dobru vezu ako niste iskreni. Ako pokušavate da budete misteriozni i ne pokazujete svoje pravo lice, onda on neće voleti vas, već ono što se pravite da jeste. S’ druge strane, ne treba da mu prepričate ceo svoj istorijat na prvom sastanku. Samo budite iskreni i sve će se pokazati.

Ima loše “fraze za muvanje”

Prišao vam je i rekao nešto smešno i nepovezano. To ne znači da treba da pobegnete od njega. Stavite se u njegovu kožu, nije lako prići nepoznatoj devojci, pogotovo ako vam se mnogo sviđa. Ako ništa drugo, bar ste saznale da nije “igrač”, koji se  već izveštio na prethodnih ko zna koliko devojaka.

Najbolji lek za staru ljubav je nova

Ne tako brzo! Pre nego što uskočite u drugi krevet, razmislite šta je to što nije valjalo u prethodnoj vezi, da vam se ne ponovi.  Takođe, potrebno vam je vreme da zalečite rane, da ne biste prenosili frustracije iz prethodne veze u sledeću.

Ko čeka – dočeka

Jedino u životu što treba da čekate je autobus. Zabavljanje treba da bude zabava, a ne trpljenje i iščekivanje. Stručnjaci čak preporučuju da stvari uzmete u svoje ruke. Ako želite da vam se javlja posle svakog sastanka, prvi put pozovite vi njega, da mu to date do znanja, sledeći put će on vas.