Super trikovi za što bolji seks

Ako ste zabrinuti za svoj seksualni život, vreme je da unesete neke promene. Probajte ove koje vam predlažemo.

.

Ljubite se najmanje dva minuta dnevno
Parovi se ljube sve manje i manje što su duže u vezi. To je velika istina i još veća greška, jer studije evolucionih biologa pokazuju da parovi koji, umesto uobičajenog poljupca pre rastanka ili pri pozdravu, uvedu običaj da se ljube najmanje 30 sekundi dnevno velikom brzinom, poboljšavaju svoju vezu i nivo strasti u njoj.

"Namagnetišite se"
Jedan od najčešćih razloga za svađu u vezi je to što se jedan od partnera žali kako ima manje seksa nego što mu je neophodno. Evo kako možete da obavestite partnera kada vam je do seksa a kada nije: izaberite svako po jedan magnet na frižideru, i po merajte ga po površini ovog aparata u skladu sa tim kako se osećate određenog dana. Ako vam je seks potreban pod hitno, podignite magnet visoko na frižideru, a ako niste baš raspoloženi za razmenu nežnosti - spustite ga nisko. Ova tehnika pokazuje koliko je komunikacija važna u vezi...

Imajte seks na tamo gde nikad dosad niste
Prođite kroz svaku od soba u kući tokom seksa. Ako hoćete da stvar učinite posebno interesantnom, ograničite boravak u svakoj od prostorija na najviše pet minuta.

Savladajte najpopularniju poziciju u seksu na svetu
"Obrnuta kaubojka (slobodan prevod)" - žena gore okrenuta leđima muškarcu - uporno se izglašava za najbolju poziciju u seksu, i za muškarce i za žene. Posebno je cenjena jer je žena ima potpunu kontrolu, a intenzivno se stimulišu i G tačka i klitoris.

Na smene planirajte seksi veče
Posebno je bitno da se uloge zavodnika menjaju iz ečeri u veče, jer ako se jedan od partnera ustali u određenoj ulozi - to može biti pogubno. Ako vam je potrebna inspiracija, uložite novac u učenje o različitim pozicijama u seksu, a ako vas je strah da se to partneru neće svideti predložite mu oprezno stvari koje vam se dopadaju i sačekajte njegovu reakciju.

Evo nekih predloga:

Stepenice: Odlična lokacija, posebno ako imate probleme sa visinom...

Kupatilo: Probajte da uđete u tuš kabinu, stvati jednu nogu na lavabo, i sačekajte da vam se on prikrade sleđa.

Vešernica: Seks na mašini za sušenje veša je sjajan doživjaj.

Baštenska šupa: Ova lokacija vam pruža zadovoljstvo avanturizma, a opet nema bojzni da vas komšije vide.