Mali trikovi velikih zavodnica

Ma koliko muškarci voleli da zavode i preuzimaju ključne korake u seksualnim igrarijama, isto tako vole kada se nađu u ulozi plena.

.

Budite opušteni

Šta god u životu da radite, najbolji rezultati dolaze kad ste opušteni. To važi i za zavođenje. Neke žene se teško opuštaju, ali postoje razne tehnike opuštanja koje je relativno lako naučiti. Što ste opušteniji u sopstvenoj koži, bolji ste u kontaktu s drugim ljudima. Opuštenost mami, zbog čega će muškarci poželeti da budu u vašem društvu, a to je važan deo uspešnog zavođenja.

Pokažite nezavisnost

Ni u kom slučaju ne smete da ostavite utisak osobe koja očajnički želi pažnju muškarca. Takav osećaj šalje signale zavisnosti, a niko ne želi ženu koja samo čeka muškarca da joj reši sve životne probleme. Budite nezavisna i snažna dama koja istovremeno može da bude nežna i topla.

Zavođenje shvatite kao igru

Budite maštoviti, jer zavođenje jeste jedna vrsta igre. Smeškajte se, spontano dodirujte, šalite se… Jednostavno se dobro zabavite, bez opterećivanja rezultatima. Uživajte u igri, jer će na taj način uživati i muškarac kojeg zavodite, a svako voli taj dobar osećaj, zar ne?

Naučite da delite komplimente

Muškarci mnogo vole kada im žene pokazuju koliko ih cene, poštuju i koliko im se dive. To ne znači da morate da ga podignete na pijedestal, ali svakako mu udelite s vremena na vreme neki kompliment.

Neka vas lovi

Stavite mu na do znanja da vas prilično zanima i da vam se sviđa, ali se nemojte tako lako prepuštati, odnosno dajte mu do znanja da vas neće tako lako dobiti. Pogotovo ne u krevetu. Budite pravi plen – nadohvat ruke, ali još uvek van domašaja. U njemu će to probuditi iskonski poriv za lovom, zbog čega ćete mu postati još zanimljiviji.

Dopustite mu da vas nauči

Čak i ako ste vrlo snažna žena koja sve može sama i koja mnogo toga zna, dopustite mu da ipak bude alfa mužjak. Pokažite zanimanje za nešto do čega mu je stalo i zamolite ga da vas nauči nešto o tome. Muškarci vole da uče žene novim stvarima, pa mu priuštite to zadovoljstvo.