Ljubav i seks

Sedam seksualnih fantazija koje morate da ostvarite

A to nije teško. Sve što vam treba je dobra ideja, smelost i partner koji je raspoložen za saradnju. Evo sedam seksualnih fantazija koje ne smete da propustite.
22.12.2013. - 12:26h

Seks nakon svađe
Seks pomirenja je neverovatno iskustvo. Ako ste se posvađali sa svojim partnerom, seks je dobar način da popravite odnose. Kada ste ljuti i uznemireni, nivo testesterona raste, pa vas cela stvar čini strastvenijima. Uživaćete.

Seks začinjen hranom
Ako ste veoma pedantni, igra sa hranom tokom seksa može da predstavlja problem. Vaši čaršavi će biti izmazani, a hrana će biti svuda po vama. Ipak, najvažnije je da ćete se dobro zabaviti. Budite kreativni, nabavitehranu različitih ukusa i mirisa i započnite igrice.

Seks u ormaru
Seks u ormaru je veoma, veoma uzbudljiv. Ukoliko možete da podnesete klaustrofobični ambijent i dovoljno ste savitljivi, seks u ormaru će biti potpuno inspirativno iskustvo za vas. Nedostatak prostora “nateraće” vas da isprobate nove poze.

Zornjak
Želite da vam dan počne na najbolji mogući način? Imajte seks pre doručka. Istraživanja su pokazala da su osobe koje upražnjavaju jutarnji seks optimisti sa jakim imunim sistemom. Još jedan razlog da imate seks ujutru je to što je nivo testesterona tada najviši. Takođe, tada ste odmorni i spremni da isprobate nove poze.

Seks oči u oči
Ukoliko tokom seksa gledate partnera u oči, orgazam će biti intezivniji. Pokušajte da jedno u drugo gledate najmanje minut, zadovoljstvo će biti intezivnije, a vi ćete osetiti veliku bliskost sa partnerom. Ako volite da budete okrenuti leđima partneru, zarad pogleda, nabavite veliko ogledalo.

Seks na veš mašini
To što je veš mašina jedno od omiljenih mesta za seks, ne treba da čudi. Iskustva ljudi koji su za seksualne aktivnosti odabrali baš ovaj uređaj, govore o tome da je seks na njoj veoma uzbudljiv. Još ako je centifuga u igri? Totalno nezaboravno. Kada ste već u kupatilu nemojte propustiti ni seks u kadi.

Seks pod vedrim nebom
Nivo andrenalina koji raste tom prilikom čini seks neverovatno zabavnim. Iako može da počne sasvim spontano, ponekad seks pod vedrim nebom nije baš kao na filmu. Zato kraj sebe imajte ćebe i pakovanje maramica kako biste se osigurali u svakom smislu.